Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tüp Mide Ameliyatında Dikkat Edilecekler

Tüp mide ameliyatlarında dikkat edilmesi gerekenler arasında uygulamanın kaliteli özel doktor klinik merkezinden tercih edilmesidir. Kalites...

Tüp Mide Ameliyatında Dikkat Edilecekler
Tüp mide ameliyatlarında dikkat edilmesi gerekenler arasında uygulamanın kaliteli özel doktor klinik merkezinden tercih edilmesidir. Kalitesiz kliniklerde tüp mide ameliyatı profesyonel anlamda uygulanmaz. Ayrıca ek ücret ödemeden mide balonu yaptırabilirsiniz.

Tüp Mide Ameliyatı Nedir?

Tüp mide ameliyatları daha çok obezite hastalarında uygulanan en etkili ve güvenilir zayıflatma tedavisidir. Birçok avantajları olan tüp mide ameliyatı bugün daha hızlı bir şekilde tamamlanır. Böylece obezite cerrahisi gibi tüp mide ameliyatlarında da uzun süreli olarak beklemezsiniz.

Tüp Mide Ameliyatları Kimlere Uygulanır?

Tüp mide ameliyatları profesyonel doktorlar tarafından zayıflamak isteyenlere uygulanır. Yöntem son derece şeffaf bir şekilde uygulanır.

En Sık Hangi Mide Küçültme Ameliyatı Yapılıyor?

En sık olarak tüp mide,obezite ameliyatı ve mide balonu ameliyatı yapılıyor. Her 3 ameliyat türünden de en yüksek başarılar elde ediliyor. Aşırı yemek yeme alışkanlığı sadece söz konusu etkili ameliyatlar üzerinden tedavi ediliyor.

Tüp Mide Ameliyatı Kaç Yaşına Kadar Yapılır?

Tüp mide ameliyatları 55 yaşına kadar güvenle uygulanabilir. Daha üst yaş gruplarında farklı zayıflama uygulamaları sunulur.

Tüp Mide Ameliyatından Sonra Nasıl Beslenilmeli?

Tüp mide ameliyatlarından sonrasında özellikle de düşük yağlı olarak beslenilmelidir. Bu kapsamda günlük bol miktarda taze sebze ve meyve tüketilmelidir. Yeniden fazla kilo almamak için hareketli yaşama sahip olunmalıdır.

Obezite Tedavisi İçin Ameliyat Çeşitleri

Obezite tedavisi için birçok ameliyat türleri de söz konusudur. Bu ameliyat modelleri arasında tüp mide ameliyatları daha yaygındır. Söz konusu cerrahi müdahale üzerinden midenin büyük bir kısmı alınarak daha ince bir beden ölçüsü elde edilir. Bu da sizlerin obezite cerrahisi gibi işlemlerde de dezavantajlı kalmasına neden olacaktır.

Obezite Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Obezite ameliyatlarından sonrasında da bilinmesi gereken birçok ayrıntılar da söz konusudur. Ameliyattan sonrasında yeniden fazla kilo alınabilir. Bu durum tamamen hastanın yaşam tarzına bağlıdır. Bu nedenle ameliyat sonrasında da daima hareketli yaşam tarzına sahip olunmalıdır. Obezite ameliyatından sonraki ilk 20 gün boyunca doktor uyarılarına uyulmalıdır.

Obezite Cerrahisi Ameliyatı Nasıl Etkili Oluyor?

Obezite cerrahisi ameliyatları hızlı bir şekilde etkili oluyor. Ameliyat 1-2 saat içerisinde midenin büyük bir kısmının alınmasını kapsıyor.

Obezite Cerrahisi Sonrası Ne Kadar Sürede, Ne Kadar Kilo Verilir?

Obezite ameliyatlarından sadece 15 gün sonrasında 50 kilograma kadar fazla kilolarınızdan kurtulursunuz.

Obezite Cerrahisi Sonrası Ne Zaman İşe Dönmek Mümkün?

Obezite cerrahisinden sonrasında işe kısa süreler içerisinde dönebilirsiniz. Bu aşama ortalama olarak 7 günü bulabilir.

Mide Balonu Nedir?

Mide balonları mideye takılan en kaliteli tıbbi zayıflama ürünüdür. Bu ürün sıradan balon modeli değildir. Tam aksine yüksek kalite standartlarına sahip olan mide balonlarıdır.

Kaç Tip Mide Balonu Vardır?

Endoskopik ile takılan kapsül türünden mide balonları ve sadece endoskopik üzerinden takılan mide balonları olmak üzere toplamda 2 farklı türden mide balonları söz konusudur.

Mide Balonu Nasıl Uygulanır?

Mide balonları doğrudan mide organı üzerinden uygulanır. İşlem dakikalar içerisinde tamamlanır. Fakat mide balonlarında etki süreci farklıdır. Bu nedenle mide balonu gibi tüp mide ameliyatları da bugün global anlamda tercih edilir.

Mide Balonu Nasıl Etki Eder?

Mide balonları hızlı bir şekilde etki eder. Mide üzerinden etkisini göstererek hastada daha düzenli olarak beslenme sağlar.

Mide Balonu İle Ne Kadar Kilo Verilir?

Mide balonları üzerinden ortalama bir şekilde 30 ila 50 kg arasında fazla kilo verilebilir. Burada dikkat edilmesi gereken püf nokta ise zayıflama uygulamalarının sadece profesyonel klinik merkezlerinden alınmasıdır. Bu kapsamda mide balonlarından da istenilen başarılı neticeler elde edilebilir. Mide balonları hakkında aklınıza takılanları doktorunuzdan sorabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok