Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mevsimin en lezzetli çorbalarıyla içinizi ısıtıyor!

İtalyan mutfağının en özel lezzetlerini misafirleri ile buluşturmaya devam eden Mezzaluna, kış aylarına özel olarak şefin spesiyalleri menüs...

İtalyan mutfağının en özel lezzetlerini misafirleri ile buluşturmaya devam eden Mezzaluna, kış aylarına özel olarak şefin spesiyalleri menüsünde çorbalara yer veriyor.  

Executive Şef Fabio Brambilla ve ekibi tarafından hazırlanan kış çorbaları,  Mezzaluna şubelerinde sunulacak.   

İtalyan lezzeti tutkunları için oluşturulan şefin spesiyalleri menüsünde, mini kuzu eti köfteler ile lezzetlendirilen Toskana usulü sebzeli kış çorbası “Minestra Garmugia” lezzetiyle dikkat çekerken taze ev yapımı makarna ile hazırlanan mantar çorbası “Minestra Di Funghi” alışıldık çorbalardan farklı bir lezzet sunuyor.

Çıtır ekmek ile lezzetlendirilen buğdaylı patates ve pırasa çorbası “Minestra Di Patate e Porri” tadıyla içinizi ısıtırken balık severler için hazırlanan kalamar ve midye çorbası “Minestra Di Verdure, Calamari e Cozze” hem sunumu hem de tadıyla ön plana çıkıyor.

Misafirleri için hazırladığı şefin spesiyalleri menüsüyle lezzet severlere farklı tatlar sunan Mezzaluna, sıcak ve samimi atmosferiyle de İtalyan mutfağı severlerin en çok tercih ettiği adreslerinden olmaya devam ediyor.
   ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe