Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklara modern bir nostaljik dokunuş!

Kadınların mutfaktaki “yol arkadaşı” EMSAN, emayenin geleneksel şıklığını nostaljik bir tasarımla sunduğu TROY koleksiyonu ile mutfakları ge...

Mutfaklara modern bir nostaljik dokunuş!
Kadınların mutfaktaki “yol arkadaşı” EMSAN, emayenin geleneksel şıklığını nostaljik bir tasarımla sunduğu TROY koleksiyonu ile mutfakları geçmişe uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Emayeyi mutfaklara kazandıran ilk marka olan EMSAN; çaydanlık, süzgeç, kurabiyelik, kavanoz, kızartma tenceresi, sahan ve çay setinden oluşan TROY koleksiyonuyla kalite ve zarafeti bir araya getiriyor

Kadınların mutfaktaki “yol arkadaşı” EMSAN, sunduğu eşsiz koleksiyonlarına eklediği yeni ürünlerle mutfaklara kimlik kazandırmayı sürdürüyor. Emaye denince ilk akla gelen marka olan EMSAN, emayeyle işlediği TROY koleksiyonunda yer alan evladiyelik ürünleriyle mutfaklara nostaljik bir boyut getiriyor. Titanyum çemberlerle tasarlanan ömür boyu garantiye sahip çaydanlık ile birlikte süzgeç, kurabiyelik, kavanoz, kızartma tenceresi, sosluk ve çay setinden oluşan TROY, estetik tasarımıyla en leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza yardımcı oluyor.

Kalabalık çay sohbetleri için…

Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip TROY koleksiyonu, fonksiyonelliği ile de mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday! Titanyum çemberlerle tasarlanan ve parlaklılığını koruyan ömür boyu garantisiyle TROY çaydanlığın, altı ve üstü de ayrı ayrı kullanılabiliyor. Akıtma ya da damlatma yapmayan, 1.1 litrelik üst demlik, 2.5 litrelik alt demlikten oluşan çaydanlıkla en kalabalık çay sohbetlerine keyif kazandırabilirsiniz. 

İndüksiyonlu ocaklarda da kullanıma uygun olan çaydanlığın üst demliğini bitki çaylarınız için kullanabilirsiniz. Kızartma tenceresinin içerisinde bulunan fritözaparatı sayesinde hem kızartma hem de yemek yapmak; saklama kaplarını ise hem buzdolabında hem de ocak üzerinde kullanmak mümkün.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok