Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızı yaza hazırlamanın püf noktaları

Kendimizi evimizde daha güvenli hissettiğimiz bu günlerde özellikle mutfakta geçirdiğimiz zamanı daha keyifli hale getirmek için mutfakları ...

Mutfağınızı yaza hazırlamanın püf noktaları


Kendimizi evimizde daha güvenli hissettiğimiz bu günlerde özellikle mutfakta geçirdiğimiz zamanı daha keyifli hale getirmek için mutfakları yaza hazırlamak isteyenlere farklı öneriler sunuyor.

Endişe duyup da gidemediğimiz kafelere olan özlemi gidermek için mutfağınızda ikramlıklar ve farklı kahve fincanları ile muhteşem bir kahve köşesi yaratabileceğinizi söyleyen Bodrum Mutfak Mobilya Tasarım Ekibi, aynı zamanda renk paletlerinden seçilecek toprak tonları ya da doğadan sürülmüş birkaç sakin ton ile mutfağınızda yazın ferah havasını hissedebileceğinizi ipucunu veriyor. Veranda, bahçe ve terasların bu süreçte mutlaka pratik şekilde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen tasarım ekibi, hareketli mutfak modelleri ve pişirme üniteleri ile misafir ağırlamalarının daha keyifli ve zahmetsiz olacağını söylüyor.

Yaz aylarının gelmesiyle içimizdeki yaşadığımız heyecanı ve arınmayı yaşam alanımızda hissettirmenin püf noktalarını anlatan Bodrum Mutfak Mobilya Tasarım Ekibi, mutfak dekorasyonuyla ilgili birbirinden farklı öneriler sunuyor.

Mutfağınızı yaza hazırlamanın püf noktaları


Mutfağınızda Sakin Tonları Kullanın 

Sevdiklerinizle en çok özlediğiniz kahve buluşmalarını yapabilmeniz için mutfağınızda küçük bir alan ayırarak muhteşem bir kahve köşesi yapabileceğimizi söyleyen Bodrum Mutfak Mobilya Tasarım Ekibi, “ Endişe duyup da gidemediğimiz kafeleri birkaç dekorasyon fikirleri ile evimize taşımamız mümkün. Kahve fincanları ve ikramlık kurabiyeleri koyabileceğiniz pratik bir ünite kurtarıcınız olabilir. Tezgâhınızın küçük bir alanında farklı dekoratif ürünler kullanarak da kahve alanı yaratabilirsiniz. Aynı zamanda mutfağınıza hakim olan renklerde toprak tonları ve doğadan sürülmüş birkaç sakin tonu tercih etmeniz sizi, yaza ve yaşama hazırlamak için güzel bir başlangıç olacaktır” dedi.

Bahçe, veranda, teras ve havuzların açık havada yemek organizasyonları için misafirlerinize farklı bir deneyim yaşatacağının altını çizen tasarım ekibi, “Açık hava alanlarınız için misafirleriniz ile aranıza gönül mesafesi girmeden muhteşem bir yemek organize etmenize imkan yaratan, hareketli mutfak modelleri ve pişirme ünitelerini tercih edebilirsiniz. Hem kesintisiz ve doyumsuz ağırlamalar için eğlenceli bir ortam sunacak, hem de gelen misafirlerin yardımları ile daha az zahmetli davetler olacaktır” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe