Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetler görsel bir şölene dönüşüyor

Özel tasarımlar ve estetik mutfak ürünleri ile sunumları öne çıkaran Taşev, Domingo 2 Katlı Sunum Standı ile enfes lezzetlerinizi şıklıkla b...

Lezzetler görsel bir şölene dönüşüyor

Özel tasarımlar ve estetik mutfak ürünleri ile sunumları öne çıkaran Taşev, Domingo 2 Katlı Sunum Standı ile enfes lezzetlerinizi şıklıkla buluşmasını sağlıyor. Ahşap taşıyıcı sütunları, arduaz katları ve estetik detaylarıyla sunumlara yeni bir soluk getiren Domingo 2 Katlı Sunum Standı, tatlı servislerinize yaratıcılık kazandırıyor.

Antik çağlardan beri mutfak gereçlerinde kullanılan taş ve toprağı, en sağlıklı ve geleneksel haliyle yeniden kullanıcılarıyla buluşturan Taşev, sunum gereçleriyle adından söz ettiriyor.

Kullanıcılarına özgün bir deneyim sunarken, her türlü etkinlik ve organizasyonda başköşenin sahibi olan Taşev Domingo 2 Katlı Sunum Standı, pastalarınızı ve kurabiyelerinizi göz alıcı bir şekilde sergilenmesine olanak tanıyor. Ahşap taşıyıcı sütunları, sağlam ve dayanıklı bir yapı sunarken, koyu renkli arduaz katlarıyla lezzetlerinizin en şık şekilde sunulmasını sağlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok