Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Uzun süren kahvaltıların vazgeçilmez tadı pişi

Damaklarda unutulmaz lezzetler bırakmak isteyenlerin mutfaktaki yardımcısı Yuva, uzun süren kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti pişi tarifiyle...

Uzun süren kahvaltıların vazgeçilmez tadı pişi

Damaklarda unutulmaz lezzetler bırakmak isteyenlerin mutfaktaki yardımcısı Yuva, uzun süren kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti pişi tarifiyle hayran kalınacak bir sofra kurulmasını sağlıyor. Yuva Instant Kuru Maya ve Yuva Kolay Hamur ile hazırlanabilecek enfes pişilere kim hayır diyebilir?

170 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimi ile fırıncılık sektörüne hizmet eden Lesaffre Türkiye Baking Center ustaları, mutfakların pratik yardımcısı Yuva Kolay Hamur ve Yuva Instant Kuru Maya ile yapılabilecek tadına doyulmaz bir lezzet ile karşınızda. 

Hamurun kolay ve hızlı kıvam almasını, yırtılmadan kolaylıkla açılmasını sağlayan Yuva Kolay Hamur karışımı, yoğurma ve dinlenme süresini neredeyse yarı yarıya kısaltır. Kolay Hamur sayesinde zamandan tasarruf ederken, dilediğiniz lezzeti kendi mutfağınızda kolayca hazırlayabilirsiniz.

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmeze pişiye kim hayır diyebilir? Kahvaltının keyfini çıkarmak isteyenlerin vazgeçemediği pişi, tatlı ve tuzlu tüm lezzetlere eşlik ederken, damaklarda unutulmaz tatlar bırakmaya devam ediyor. 

Gerekli malzemeler 

Yuva Instant Kuru Maya  1 paket      
Yuva Kolay Hamur           1 paket
Un            500 g               4,5 su bardağı
Su            350  g               3,5 çay bardağı
Tuz            8 g                   1 tatlı kaşığı
Şeker       12 g                1 yemek kaşığı

Yapılışı

Un, su, tuz, Yuva Instant Kuru Maya, şeker ve Yuva Kolay Hamur'u karıştırın. Homojen, yumuşak ve hafif ele yapışan bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini streçle sararak yaklaşık 1 saat mayalandırın. Hamuru hafifçe toparlayarak havasını çıkartın. 10 eşit parçaya bölün, yuvarlayın ve 5 dakika dinlendirin. Ellerinizi yağa batırarak bezelerin üzerine hafifçe bastırarak açın. Kızdırılan sıvı yağda arkalı önlü pişirin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok