Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kadın Uyarıcı Hap

Bilinen bir gerçek vardır ki o da; cinsel ilişkilerde kadının aktif rol üstlenmesidir. Kadınlar ilişkide ne kadar fazla rol oynarsa cinsel i...

Kadın Uyarıcı Hap

Bilinen bir gerçek vardır ki o da; cinsel ilişkilerde kadının aktif rol üstlenmesidir. Kadınlar ilişkide ne kadar fazla rol oynarsa cinsel ilişki o oranda fazla olmaktadır. Mutsuz ilişkilerin çoğu cinsel isteksizlik yüzünden son bulmaktadır. Kadın uyarıcı hap genelde iki şekilde kullanılmaktadır; ya cinsel problemler yüzünden ya da daha eğlenceli bir gece geçirmek için kullanımı olmaktadır. 

Cinsel isteksizlik modern insanın baş belasıdır. Çünkü yoğun çalışma koşulları, aşırı yorgunluk ve stres insanların direkt olarak cinsel hayatlarının kesintiye uğramasına neden olmaktadır. Bu da bumerang misali gündelik hayata etki etmektedir. Bu sorunları size unutturacak daha mutlu bir ilişki yaşamanızı sağlayacak ürünlerin satışı mevcuttur. 

Kadın uyarıcı hap çeşitleri tamamen yasal ve sağlıklı şekilde satılmaktadır. Sağlık bakanlığı onayı, Tarım Bakanlığı izni ile satılan bu ürünlerin içerisindeki bitkisel ürünler hiçbir yan etkiye mahal vermemektedir. Dikkat etmeniz gereken tek nokta ise satın aldığınız bayan azdırıcı ürünlerin taklit olmadıklarına dikkat etmek olacaktır. İlişkiden 1 saat önce ağız yolu ile alınan bu haplar 24 saat etki göstermektedirler. 

Bir gecede birden fazla ilişki isteği ve yaşanılan ilişkiden en fazla haz duymayı sağlarlar. Kalp damar hastaları, tansiyon hastaları ve şeker hastalarının kullanılması doktor kontrolünde olabilir. Bu ilaçları alkol veya başka uyarıcı maddeler ile birlikte tüketmek kesinlikle yasaktır. Her türlü cinsel ürünler ve bayan azdırıcı haplar 18 yaşını doldurmayan erişkin olmayan kimseye satılmamaktadır. 

Kadın Uyarıcı Parfüm 

Cinsellik konusunda ilgi uyandıran bu parfümlerin içinde Feronom denilen etkileyici bir ana madde vardır. Bu madde karşı tarafın sinir sistemi üzerinde etki ederek cinsel yönden etkilemektedir. Burun kanallarıyla direkt olarak beyni etkileyen kadın uyarıcı parfüm kullanan erkelerde 

Bulunduğu ortamda hemen fark edilme 
Hiçbir hal ve tavır sergilemeden ilgi odağı olma 
Kendine daha fazla özgüven duyma 
Çapkınlık seanslarının başarı ile noktalanması 

Gibi etkileri vardır. Cilde hiçbir zararı dokunmayan bu parfümlerde uzun süre kalıcılık hissi vardır. Fakat her şeyin sahtesinin yapıldığı ülkemizde bu parfümlerin de sahteleri yapılmaktadır. Pazarlarda satılan açık parfümlere bile uyarıcı parfüm diye yüksek fiyata satan kötü niyetli kişiler vardır. Bunlara karşı dikkatli olmak için ürünü aldığınız yere çok dikkat etmelisiniz. 

Her yaştan erkeğin tercih ettiği Kadın uyarıcı parfüm karşı tarafa uyguladığı fizyolojik etki nedeniyle kesin sonuçlar vermektedir. Üretici firmaların her türlü teste soktuğu ve her testten başarılı bir şekilde geçtiği bu ürünler tamamen yasaldır. Tarım Bakanlığının izni ile raflara çıkan bu ürünlerin kullanımından şikâyetçi olan kimseye rastlanmamıştır. Herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmeye nedeni olmayan ürünler rahatça kullanılabilir. Bütün cinsel ürünlerde olduğu gibi kadın uyarıcı parfüm de 18 yaşın altındaki hiçbir müşteriye satılmamaktadır. Özgüveninizin tavan yapmasını istiyorsanız muhakkak bu ürünü kullanmanız gerekir. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok