Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Güne hızlı ve enerjik başlangıcın şartı

Modern yaşamın hızına uyum sağlamak ve güne enerjik bir başlangıç yapmak için kahvaltıların vazgeçilmezi olan Bambum Pilica, kahvaltı hazırl...

Güne hızlı ve enerjik başlangıcın şartı

Modern yaşamın hızına uyum sağlamak ve güne enerjik bir başlangıç yapmak için kahvaltıların vazgeçilmezi olan Bambum Pilica, kahvaltı hazırlama süresini minimuma indiriyor. 

Seramik kâselerin zarafetiyle doğal bambu kapakların buluştuğu Bambum Pilica Kahvaltı Seti, estetik bir görünüm sunarken kahvaltılıklarınızın tazeliğini uzun süre korumanıza yardımcı oluyor. Kahvaltı sofralarının en büyük yardımcısı olacak olan Bambum Pilica Kahvaltı Seti, 9 parça olarak satışa sunuluyor.

Keyifli bir güne başlamanın yolu şüphesiz hızlı ve kusursuz hazırlanan kahvaltı sofralarından geçiyor.

Zahmetsiz sofralarının baş tacı olan Bambum Pilica Kahvaltı Seti, şık ve estetik görüntüsüyle kahvaltı sofralarına uyum sağlıyor. Seramiğin şıklığı ile bambu kapaklarının doğallığının kavuştuğu Bambum Pilica Kahvaltı Seti, kahvaltı hazırlamayı keyifli hale getiriyor. Yenilikçi tasarımıyla sofralara modern bir görünüm kazandıran Pilica, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok