Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyanın en iyi 20 zeytinyağından biri Aydın'dan

Aydın’da Memecik zeytininden üretilen Zetay Zeytinyağları, her yıl yapılan dünya sızma zeytinyağı kataloğu Flos Olei’de ilk 20 arasına girer...

Aydın’da Memecik zeytininden üretilen Zetay Zeytinyağları, her yıl yapılan dünya sızma zeytinyağı kataloğu Flos Olei’de ilk 20 arasına girerek önemli bir başarıya imza attı. 

 Zetay Zeytinyağları geçtiğimiz yıl da Flos Olei kataloğunda “Dünyanın en iyi 500 Zeytinyağı” listesine girmişti. Yükselişini sürdüren Zetay Zeytinyağları’nın ulusal ve uluslararası alanda aldığı birçok ödül bulunuyor.

Dünyanın en kaliteli sızma zeytinyağlarının yer aldığı Flos Olei 2016 kataloğuna, Türkiye’den Aydın’da Memecik zeytininden üretilen Zetay zeytinyağları girdi. Geçtiğimiz yıl da yer aldığı “Dünyanın En İyi 500 Zeytinyağı” listesinde bu yıl ilk 20 arasına yükselmeyi başaran Zetay ödülünü 8 Kasım 2015’de Roma’da alacak.

Ödüllü zeytinyağı
Aydıner İnşaat A.Ş çatısı altında kurulan Zetay, kısa sürede aldığı birçok ödülle kalitesini kanıtladı. Zetay, Zeytin Dostu Derneği’nin 2014 yılında düzenlediği “7.Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması”nda 2 kategoride altın madalya aldı. Bu yıl gerçekleştirilen “8.Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması”nda da altın madalya ile ödüllendirildi. Milano’da düzenlenen Monocultivar Oliveoil Expo’da “Gino Celletti Sertifikası - Altın Madalya” ödülüne değer bulunan Zetay, OliveJapan Uluslararası Sızma Zeytinyağı Yarışması’ndan da 2014 yılında Altın Madalya ile döndü. Kopenhag International Olive Oil Awards Yarışması’nda Medium sınıfında 10 puan üzerinden 9.4 puan alarak birinci olan Zetay, son olarak da Flos Olei 2016 kataloğunda ilk 20 arasına girerek kalitesini bir kez daha gösterdi.

Toplanır toplanmaz sıkılıyor
Aydıner Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Aydıner, 300 dönümlük arazide 15 binden fazla zeytin ağacı ile üretim yaptıklarını belirterek ödüllü zeytinyağlarının yolculuğunu şöyle anlattı:
“Genç bahçemizden elle topladığımız erken hasat zeytinlerimiz hiç bekletilmeden birkaç saat içinde soğuk sıkım tekniğiyle 26-27 santigrat derecede modern ünitelerde sıkılıyor. Özel tanklarda bekletilerek en doğal yöntemlerle filtre edilen zeytinyağımız doğal aroması korunarak el değmeden hijyenik koşullarda sadece koyu renkli cam şişelere dolduruluyor ve tüketiciye ulaştırılıyor. Özel tanklarda bekletilerek doğal aroması korunan zeytinyağımız el değmeden hijyenik koşullarda sadece koyu renkli cam şişelere dolduruluyor ve tüketiciye ulaştırılıyor.”
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe