Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Börek alternatifleriyle de iştah kabartıyor

Lezzetinden ödün vermeden yenilikleriyle ürün yelpazesini geliştirerek hem damaklara hem gözlere hitap eden Simit Sarayı, börek çeşitleriyl...

Lezzetinden ödün vermeden yenilikleriyle ürün yelpazesini geliştirerek hem damaklara hem gözlere hitap eden Simit Sarayı, börek çeşitleriyle kahvaltıdan beş çayına günün her anına unutulmaz lezzetler katıyor.

Türkiye genelinde yaygın mağazaları ile lezzetli anların vazgeçilmez adresi Simit Sarayı, geniş ürün yelpazesiyle her saati bir lezzet şölenine dfönüştürüyor.

Her gün bol şeçeneğini, kişiye özel hizmetlerini, benzersiz tatlarını ve yüksek kalite anlayışını lezzet tutkunlarıyla buluşturan, börek seçeneklerindeki çeşit alternatifiyle gözdolduran Simit Sarayı, gün boyu vazgeçilmez oluyor.

Sıcacık, iştah açan ve taptaze dokunuşlarıyla gün boyu taçlandıran, ev sıcaklığındaki dekorasyonuyla da dikkat çeken Simit Sarayı, börek alternatifleriyle de iştah kabartıyor.

Simit Sarayı’nın menüsünde bulunan, çıtır çıtır yufkanın farklı tatlarla göz doldurduğu ıspanaklı, peynirli, patatesli gül böreği çeşitleri, kıymalı, patatesli ve peynirli kalem börek alternatiflerinin yanı sıra vazgeçilmez bir tat olan su böreği her zevke ve her damak zevkine hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe