Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

‘Muffin’ ile iştah kabartıyor!

Taze sandviç ve meyve suyu ürünleri ile beğeni toplayan, üçgen dilim pasta ile tatlı kategorisine iddialı bir giriş yapan Mister No, şimdi d...


Taze sandviç ve meyve suyu ürünleri ile beğeni toplayan, üçgen dilim pasta ile tatlı kategorisine iddialı bir giriş yapan Mister No, şimdi de ‘Muffin’ çeşitleri ile raflarda yerini alıyor…

Dardanel güvencesiyle sunulan taze ürün markası Mister No, lezzetli ve katkısız ürünleri ulaşılabilir fiyatlara tüketiciye sunarken ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

Mister No, Taze Üçgen Pasta çeşitlerinden sonra ‘Muffin’ çeşitleriyle de raflarda yerini alıyor. 5 çaylarından tatlı krizlerine kadar her yerde ve günün her saatinde tüketilebilen lezzetleri en pratik hali ile tüketicilere sunuyor.

Mister No Muffin, Yaban Mersinli ve Parça Çikolatalı çeşitleriyle lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Mister No Taze Pasta çeşitleri İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir ve Çanakkale’de benzin istasyonlarında ve okul kantinlerinde tekli ambalajda 4,5 TL’den satışa sunulacak.

Pratik ürünleri ile özellikle çalışanların ve öğrencilerin kurtarıcısı olan Mister No lezzetleri arasında, muffin’in yanı sıra üçgen sandviç, panini sandviç, taze dilim pasta ve taze sıkma meyve suyu çeşitleri bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok