Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hijyende mükemmeli arayanlar için

Bosch ActiveWater Bulaşık Makinesi, hijyen konusunda hassas olanlar ve çocuklu aileler için son derece ideal Ekstra Hijyen fonksiyonuna sahi...

Bosch ActiveWater Bulaşık Makinesi, hijyen konusunda hassas olanlar ve çocuklu aileler için son derece ideal Ekstra Hijyen fonksiyonuna sahip. 

Tertemiz bulaşıkları sağlıklı beslenmenin ilk adımı olarak gören ebeveynler için ideal bir çözüm sunan Bosch ActiveWater bulaşık makinesi, VarioSpeed özelliğiyle zaman, yarım yük opsiyonuyla da enerji tasarrufu sağlıyor.

“Yaşam için teknoloji” 
Sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, bebek ve çocuklarının bulaşıklarının hijyenine ekstra önem veren aileler için Bosch SMS58L02TR ActiveWater Bulaşık Makinesi’ni sunuyor.

Bosch ActiveWater’ın sahip olduğu EkstraHijyen fonksiyonu, yıkama süresince bulaşıkları çok daha uzun süre yüksek sıcaklığa tabi tutuyor, bu sayede bakteriler yüzde 99,9 oranında yok ediliyor. Bosch, ActiveWater bulaşık makinesiyle hijyen ve alerji konusunda hassas bünyeler için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Bakterileri yüzde 99,9 oranında yok ediyor, mükemmel temizliğe ulaştırıyor
Bosch SMS58L02TR ActiveWater Bulaşık Makinesi’nin EkstraHijyen fonksiyonu ile daha yüksek sıcaklıkta antibakteriyel temizleme sağlanıyor. Bebeklerin kap, kacak, şişe ve biberon gibi malzemeleri yaklaşık 70ºC’de 10 dakika boyunca yüksek hijyen koşullarında yıkanarak, makineden mükemmel temizlenmiş olarak çıkıyor.

VarioSpeed özelliğiyle zamandan tasarruf
Bosch SMS58L02TR ActiveWater Bulaşık Makinesi’nin sahip olduğu VarioSpeed fonksiyonu, mükemmel temizlikte bulaşıklara program sürelerinde yüzde 50’ye varan zaman tasarrufuyla ulaşılmasını sağlıyor. Bu özellik sayesinde, bulaşık miktarı fazla ve kirler inatçı olsa bike yıkama süresini yaı yarıya azaltmak mümkün oluyor.

Yarım yük opsiyonuyla enerji tasarrufu
Özellikleri arasında yarım yük opsiyonu da bulunan Bosch SMS58L02TR ActiveWater Bulaşık Makinesi, kirli bulaşık miktarı az da olsa ekonomik şekilde yıkanmasını sağlıyor. Bu özellik sayesinde ister üst sepete, ister alt sepete yada karışık olarak yerleştirilecek az miktardaki bulaşıklar enerji tasarrufu sağlanarak mükemmel bir şekilde yıkanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe