Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kısa sürede yağsız kızartma lezzeti

Mutfakta yemek yaparken uzun süreler geçiriyoruz. Yemek yapmak hayatımızın önemli bir bölümünü oluşturuyor.  GoldMaster, kısa sürede lezzetl...

Mutfakta yemek yaparken uzun süreler geçiriyoruz. Yemek yapmak hayatımızın önemli bir bölümünü oluşturuyor. 

GoldMaster, kısa sürede lezzetli kızartma yapmayı sağlayan ve hanımların işini kolaylaştıran fritözleri Saray ve Sultan’ı müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Müşterilerin ihtiyacına göre tercih edebileceği GoldMaster fritözleri, iki çeşit olarak sunuluyor. 2000W yüksek performans gücüne sahip Sultan fritöz 2,5 lt yağ haznesi ile kısa sürede kızartma işleminizi yaparak zamanı size bırakıyor. 1200 W yüksek performans gücüne sahip Saray Fritöz’ün 1,2 lt yağ haznesi bulunuyor. Her iki fritözün özellikleri arasında bulunan gözetleme penceresi ile kızarma durumunu rahatça görebiliyorsunuz. Krom kaplı kızartma sepeti sağlıklı bir kullanım imkânı sunuyor.

Kısa sürede lezzetli yemekler hazırlayabilmenize olanak sağlayan GoldMaster Sultan ve Saray fritöz ile yemek yapmak çok kolay…

GoldMaster, yeni ürünleri Saray ve Sultan fritözleri ile yemek yapmayı pratik hale getiriyor. 1,2 lt yağ haznesi bulunan Saray fritöz ve 2,5 lt yağ haznesi bulunan Sultan fritöz, kısa sürede kızartma işlemlerinizi yaparak zamanı size bırakıyor.

130-190°C ayarlanabilir sıcaklık kontrolü bulunan GoldMaster fritözler yaklaşık 10 dk gibi kısa sürede hazır hale gelerek 5 dakikada kızartma işlemini gerçekleştiriyor. Patates, nugget, köfte, sigara böreği, tavuk vb tüm yiyecekleri kızartabilen fritözler aynı zamanda yüksek ısıda kızartma işlemini gerçekleştirdiği için yiyeceklerin yağ çekmesini engelliyor. Böylece kısa sürede yağsız kızartma yapmak mümkün hale geliyor.
Temizliği de kullanımı kadar kolay olan GoldMaster fritözlerinin yağ haznesinin ve üst kapağının ayrılabilir olması hanımların işini kolaylaştırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe