Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda Estetik ve İşlevselliğin Birlikteliği

Mutfakların olmazsa olmazı eviye ve armatürler, son yıllarda gerçekleşen teknolojik devrimlerle yepyeni özellikler kazanıyor. Almanya’nın dü...


Mutfakların olmazsa olmazı eviye ve armatürler, son yıllarda gerçekleşen teknolojik devrimlerle yepyeni özellikler kazanıyor.

Almanya’nın dünyaca ünlü eviye ve armatür ustası BLANCO, mutfaklara yenilik ve yüksek standartlar sunmaya devam ediyor.

BLANCO, en son tasarımı MODEX ile bir kez daha mutfaklarda devrim yapıyor.

Kübik stili ve yenilikçi çift drenaj sistemiyle 2012 Red Dot Uluslararası Tasarım Ödülü’nün sahibi olan MODEX modeli, estetik tasarımının yanı sıra mutfakta çalışma alanı yaratan işlevselliği ile de dikkat çekiyor.

Mutfakların olmazsa olmazı eviye ve armatürler, son yıllarda gerçekleşen teknolojik devrimlerle yepyeni özellikler kazanıyor. Mutfakta geçirilen zamanın büyük bölümünde kadınların en önemli yardımcısı olan bu ürünler, özellikle BLANCO uzmanlığı ile birlikte modern mutfaklara yenilik, estetik ve konfor katıyor.

BLANCO’nun Red Dot Uluslararası Tasarım Ödüllü MODEX modeli de mutfakların en son gözdeleri arasında yer alıyor. MODEX, tasarım karakterini mutfakta ekstra kullanım alanları yaratmak üzerine oluşturuyor. Bu sayede mutfaktaki çalışma alanından maksimum konfor ortaya çıkarmayı hedefleyen tasarım, bu görevini oldukça etkili bir şekilde yerine getiriyor.

Bununla birlikte kübik formundaki haznesi ile sıradan olmaktan çok uzak bir görüntü çiziyor. MODEX üstün tasarım özelliklerinin yanı sıra BLANCO SILGRANIT® II koleksiyonunun parçası olarak hazırlanmış olağanüstü formu ve yüzeyi ile de yüksek ısıya, çizilmeye, lekelere, gıda asitlerine ve bakterilere karşı direnç gösteriyor.

BLANCO Pazarlama Direktörü Tim Maicher, MODEX modelini “Çarpıcı tasarımıyla ödül kazanan MODEX, yüksek performans ve estetiği mükemmel bir uyum içinde birleştiriyor. Ayrıca entegre kesme tahtası gibi özel özellikleri ve kullanılabilir yüzey alanı ile mutfakta işlevsel olduğunu kanıtlarken yerden de maksimum oranda tasarruf sağlıyor.” sözleriyle anlatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok