Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Organik ekmekler ile sonbahar keyfi

Le Pain Quotidien sonbaharın soğuk ve kasvetli havasını, fırından yeni çıkmış çıtır çıtır organik ekmekleriyle ısıtacak! Tazecik French Roll...

Le Pain Quotidien sonbaharın soğuk ve kasvetli havasını, fırından yeni çıkmış çıtır çıtır organik ekmekleriyle ısıtacak!


Tazecik French Roll, kese kâğıdından başını çıkaran inatçı Baget, sağlıklı yaşam reçetelerinin baştacı Tam Buğday Unlu ve Çavdar, tadına doyum olmayan Zeytinli, Fındıklı - Üzümlü tercih edilebilen Flüt, üzümlü veya üzümsüz seçeneği ile Beş Tahıllı ekmeğiyle Le Pain Quotidien, organik ekmekte dünya standartlarını temsil ediyor.

Başta un olmak üzere, lezzetli ekmeğin her önemli malzemesinde, Le Pain Quotidien’in tercihi sertifikalı doğal ürünlerden yana. Taş ile öğütülen organik unun mayalanarak hazırlanıyor, lezzet tutkunlarıyla buluşuyor ve kolay sindirimi ile müdavimlerin sofralarında fark yaratıyor.

Doğal maya içeren ve özgün tariflerine uygun biçimde, keten sepetlerde yavaş yavaş, titizce mayalanıp özel fırınlarda pişirilen bu ekmekler, raflarımızda hergün taze olarak günlük sunuluyor.

Le Pain Quotidien menüsünde, hem kahvaltı ve atıştırmalıklar, hem de ana yemek çizgisinde kusursuz uyum sağlayan zindelik kaynağı ürünler de yer almaktadır.
Belçika’ya özel açık sandviçleri ki bunlara “Tartine” diyoruz ve Fransızca’ dan dilimize geçmiştir, kendine özgü sunumuyla sıcak ve soğuk seçenekleri ile misafirleriyle buluşturuyor.

Fırından çıkan taptaze Le Pain Quotidien ekmeklerinin her biri, eşlik ettiği yiyeceklere kendi benzersiz kimliğinden ipuçları katıyor. “Ekmeğin yeri başkadır” diyen her lezzet düşkünü, öğünlerini bu hünerli ellerden çıkmış ekmekler ile taçlandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe