Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kenwood Mutfak Şefi ile Leziz Tatlar

Gıda hazırlama kategorisinde Avrupa birincisi olan İngiliz Kenwood, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere, hayatı kolaylaştıran ve yemek hazırl...

Gıda hazırlama kategorisinde Avrupa birincisi olan İngiliz Kenwood, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere, hayatı kolaylaştıran ve yemek hazırlamayı keyifli hale getiren KMM020 model mutfak şefini sunuyor. 

Mutfakta kalite ve kolaylıktan ödün vermeyenlerin bir numaralı tercihi Kenwood KMM020 Mutfak Makinesi ile doğramadan çırpmaya, karıştırmadan dilimlemeye kadar birçok işlev bir arada yapılabiliyor.

İngiliz stiliyle teknolojiyi bir araya getiren lider gıda hazırlama markası Kenwood’un kullanıcısına sunduğu KMM020 Mutfak Şefi birçok işlevi aynı anda görüp hayatı kolaylaştırıyor. Okul sonrası çocuklarını, iş dönüşü eşini ve misafirlerini lezzetli, sağlıklı yiyeceklerle karşılamak isteyenlerin tercihi KMM020, kısa sürede çok iş yaparak hamur işinin yanı sıra sağlıklı yiyecek ve içeceklerle beslenmeyi sevenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

Kenwood KMM020 ile leziz kek hamurları yoğurabilir, yanına sıkacağınız taze meyve suları ile miniklere lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. İri et parçalarından kıyma elde edebilir, karıştırma aparatlarıyla birbirinden farklı yemekler ortaya çıkarabilirsiniz. Kenwood KMM020, birçok işlevi yerine getiren değişik aparatları ile yeni tatlar yaratmanıza yardımcı olurken her gün farklı bir ziyafet hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Kenwood KMM020, 6,7 litre kase büyüklüğü, bin 1500 vat çekim gücü ve değişken hız kontrolü ile pratik bir kullanım sağlarken, bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları, ve sıçrama kalkanı ile rahat çalışma ortamı sunuyor. Tamamen metal gövdesi, kontrol bölümü ve paslanmaz çelik başlık kaldırma bölümü aparatlarıyla birlikte ürün, sağlam, güçlü ve uzun ömürlü olduğunu kanıtlıyor; motor yapısı sayesinde yavaş, hızlı ve yüksek hızda bütün aparatları kullanılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok