Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fatburger’den en lezzetli öğrenci indirimi

Burger keyfini doyasıya yaşamak isteyen öğrenciler birbirinden leziz Fatburger menülerini yüzde 15 indirimle tatma fırsatı yakalayacak. Bu i...

Burger keyfini doyasıya yaşamak isteyen öğrenciler birbirinden leziz Fatburger menülerini yüzde 15 indirimle tatma fırsatı yakalayacak. Bu indirimlerle Fatburger, Chicken Sandviç, BBQ Fatburger tutkunu olmayan öğrenci kalmayacak

Müşterilerini tam 60 yıldır ilk günkü lezzetine bağlı kalarak hazırladığı enfes burgerleriyle buluşturan Fatburger, Tünel ve Levent şubelerini ziyaret eden öğrenciler bu keyfi doyasıya yaşasın diye, onlara tüm menüleri yüzde 15 indirimli fiyatlarla tatma şansı sunacak. Hazır ya da dondurulmuş ürün kullanılmadan, tüm ürünlerin sipariş üzerine taze taze hazırlandığı Fatburger, leziz burgerleri ve kolesterol içermeyen yağla hazırlanan patatesleri ve soğan halkalarıyla gençlere hem sağlıklı hem de lezzetli burger keyfi yaşatacak.

Öğrenciler Fatburger’de, nefis burgerlerini kendi zevklerine göre seçtikleri malzemelerle hazırlatacaklar, masalarında onları bekleyen farklı soslarla da istedikleri gibi tatlandıracaklar. Amerikan tarzı dekorasyonu ve posterleriyle tam da öğrencilere göre bir buluşma noktası olan Fatburger restoranlarında yemek boyunca içecek bardaklarını da defalarca doldurma fırsatı bulacak, burger keyfini doyasıya yaşayacaklar.

Fatburger hakkında:
Hollywood’un gözdesi Amerikan fast-food zinciri Fatburger, her misafirinin kendi damak zevkine özel olarak hazırlanan, büyük ve lezzetli burgerler sunan “fast casual” tipi restoranlarıyla hizmet vermektedir. Fatburger’in sıra dışı kalitesi ve lezzeti, neredeyse 60 yıldır, aralarında birçok star ve sporcunun da bulunduğu sevenlerini kendisine bağlıyor. Restoranlarındaki çağdaş tasarım ve ambiyansının yanı sıra ev yapımı, gourmet ve kişiye özel burgerlerin hazırlanmasında gösterdiği titizlikle Fatburger, 1952’den bu yana misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok