Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tefal ve Arda Türkmen'in iş birliği

Yeniliklerin öncüsü Tefal, başarılı şef Arda Türkmen ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle Türkiye’de kullanıma sunacağı yepyeni ürün serisini,...

Yeniliklerin öncüsü Tefal, başarılı şef Arda Türkmen ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle Türkiye’de kullanıma sunacağı yepyeni ürün serisini, Fransa’daki üretim tesislerinde tanıttı. 

Pro Selection tava/tencere serisi, Airbake kek ve pasta kalıpları ile Nutricook düdüklü tencereden oluşan özel ürünler, Tefal kalitesi ve üstünlüğüyle hayatı kolaylaştıracak.

Dünyada tava-tencere pazarının lideri Tefal, yemek dünyasının başarılı ismi Arda Türkmen ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle mutfakları üstün özelliklere sahip yeni ve özel ürünlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. Fransa’daki ileri teknolojiye sahip üretim tesislerinde geliştirilen Pro Selection tava-tencere seti, Airbake kek ve pasta kalıpları ile Nutricook düdüklü tencereden oluşan “Tefal Arda Türkmen serisi” Kasım ayı ortasından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

Fransa’daki Tefal üretim tesislerinde Groupe SEB İş geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı François Schaefer, Groupe SEB İstanbul Pazarlama Direktörü Zümrüt Tamer ve Arda Türkmen’in katılımıyla yeni “Arda Türkmen Serisi” tanıtıldı. Doğru ürün seçiminin öneminin vurgulandığı tanıtımda tüketicilerinin mükemmel lezzetlere ulaşmalarını sağlamak için gerçekleştirilen Ar-Ge çalışmaları hakkında da bilgi verildi.

“Yeni ürünlerimiz, mutfakların vazgeçilmezleri olacak”
Groupe SEB İstanbul Pazarlama Direktörü Zümrüt Tamer, “Ne pişirdiğiniz kadar nasıl pişirdiğiniz önemli” konseptinin ve doğru ürün seçiminin önemini vurguladı. Tefal’in Türkiye ile tanıştıracağı yeni ürün serilerinin mutfaklarının şefleri olan tüketicilerin yeteneklerini parlatarak yemek pişirmeyi keyif haline getireceğini belirtti. Tamer sözlerine şöyle devam etti:

“Tefal olarak yemeklerin ve mutfakların hep yeni yüzü ve değişimin öncüsü olduk. Dünya çapındaki bu başarımızı devam ettirmek için toplam ciromuzun yüzde 5’ini Ar-Ge çalışmalarına ayırmaktayız. Rondo ve Thermospot gibi çığır açan yeniliklerle yıllar içinde oyunun kurallarını değiştirdik. Bu üstün Ar-Ge teknolojimiz ile tava-tencere pazarının liderliğini ve öncülüğünü koruyoruz. Yenilikçi yanımızı sadece ürünlerimiz ile değil, yaptığımız işbirlikleri ile de yıllardır tüketicilerimizle paylaşıyoruz. Arda ile bir araya gelmemizin en önemli sebeplerinden biri tüketici ihtiyaçlarına cevap verecek en doğru ürünü belirleme aşamasında yıllardır yeme-içme sektöründe edindiği tecrübelerden faydalanmak.

Bu iş birliği kapsamında tüketicilerimize yeni ve özel ürün serileri sunacağız. Arda ile birlikte oluşturduğumuz yeni Tefal ürünleri ile artık yemek yapmayı seven herkes kendi mutfağının şefi olacak. ‘Ne pişirdiğin kadar nasıl pişirdiğin önemli’ yaklaşımıyla geliştirilen bu ürünler ile şeflerin hazırladığı birçok yemek aynı lezzette ve pratiklikle evlerde de hazırlanabilecek. Tefal’in bu yeni ürün serileri, Türk mutfaklarının vazgeçilmezleri olacak. Önümüzdeki dönemde de tava-tencere sektöründe büyümemizi sürdürerek müşterilerimize yenilikler sunmaya devam edeceğiz.“

“Mutfağınızda Şef Sizsiniz”
Arda Türkmen ise yeni Tefal ürünleri ile mutfakta kusursuz lezzetler yaratmanın çok daha kolay olacağını belirterek şöyle konuştu:

“Türkiye’de mutfakta herkes en lezzetli yemeği, en iyi şekilde yapıyor. Biz de bu yeni serimizle mutfakta zaman geçiren herkesin hayatını kolaylaştırmak, yapılan yemeğin lezzetini daha da yukarı çıkarmayı amaçladık. Mesela; bazı yemeklerin ocak üstünde pişirilmeye başlanıp fırın içinde devam etmesi gerekir. Pro Selection tava-tencereleri gerek ocak üstünde, gerekse fırında kullanmak mümkün. En lezzetli yemekleri şef ustalığında rahatlıkla evinizde yapabileceksiniz. Şunu söyleyebiliriz: Bence “Mutfağınızda Şef Sizsiniz!”. Lezzetini kaybetmeden mükemmel yemekler yapmak için özel Tefal serileri en büyük yardımcımız olacak.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe