Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

MacKenzie-Childs İle Yiyecek Servisleri Çok Daha Şık

Ev ve mutfak dekorasyonunda mistik tasarımlarıyla fark yaratan MacKenzie-Childs, Courtly Check deseniyle tasarlanmış kapaklı kek saklama tab...


Ev ve mutfak dekorasyonunda mistik tasarımlarıyla fark yaratan MacKenzie-Childs, Courtly Check deseniyle tasarlanmış kapaklı kek saklama tabağı ile lezzetli kek servislerinizde yanınızda!

Beş çaylarınızın yanında servis edeceğiniz keklerin lezzeti kadar sunumu da önemli. Misafirlerinize hazırladığınız özenli keklerinizi, şık ve özel olarak tasarlanmış Mackenzie-Childs ürünleri ile yapmaya ne dersiniz?

MacKenzie-Childs’a özgü Courtly Check deseni ile tasarlanmış kek servis tabağı aynı desende olan kapağı ile şık bir bütünlük oluşturuyor. ‘Alice Harikalar Diyarında’ masalını anımsatan çizgileriyle Mackenzie-Childs, servislerinizde de harikalar yaratmanıza olanak sağlıyor.

Özenle hazırladığınız yiyeceklerin sunumlarıyla da fark yaratmasına imkân sağlayan MacKenzie-Childs emaye kapaklı servis tabağı, çeşitli model ve desenleriyle İstanbul Zorlu AVM ve Akmerkez Beymen Home’ larda sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe