Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bu Yıl Mutfaklarda Cam Paneller Ön Planda Olacak

Alman mutfak ustası Nolte, 2014 tasarımlarını geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Hannover kentindeki fabrikasında bulunan büyük fuar alanında t...


Alman mutfak ustası Nolte, 2014 tasarımlarını geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Hannover kentindeki fabrikasında bulunan büyük fuar alanında tanıttı. Marka, tasarım üstünlüğünü en iyi yansıtan yatak odası modelleri, dolap sistemleri ve en son mutfak koleksiyonu ile ziyaretçileri büyüledi. Nolte’nin sergilediği mutfaklar, sadece markaya özgü özelliklerle dikkat çekti.


Bu yılın yeniliği dekoratif cam paneller…
Nolte’nin mutfak tasarımlarında bu yıl dekoratif cam paneller öne çıkıyor. 2014 yeniliği olarak tasarımlara eklenen cam paneller; doğa vb. manzara konseptleri ve farklı dekoratif alternatiflerle mutfaklara ayrı bir hava katıyor. Dileyenler, alternatifler arasından zevklerine göre seçim yaparak düşlerindeki mutfağa sahip olabiliyor.

Nolte çekmeceler, 80 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip…
Nolte’nin ComfortLine düzenleme sistemi sayesinde çatal bıçak ve porselen takımlarını, tencereleri yerleştirmek de artık sorun olmaktan çıkıyor. Değişken raf yükseklikleri ve geniş hacimli çekmeceler ile büyük boyutlardaki objeler bile rahatlıkla yerleştirilebiliyor. Yan çerçevelerin yüksekliği ve olağanüstü geniş çekmecelerin 80 kiloya kadar taşıma kapasitesi ile içecek kasaları bile artık mutfakta kendine yer bulabiliyor. Çekmecelerin 80 kg’lık ağırlığa dayanıklı olması, 16 kişilik bir yemek takımının tek bir çekmecede çökme yapmadan korunabileceği anlamına geliyor.

Sessizce kapanan çekmece ve kapaklar...
Nolte, mutfakta dolap kapaklarının ve çekmecelerin kapanırken çıkardıkları sinir bozucu seslere ve gürültülere karşı da mükemmel bir çözüm getiriyor. Yeni SilentComfort teknolojisiyle Nolte’de dolap ve çekmeceler, son derece sessiz bir şekilde kapanıyor. Menteşelere takılan küçük bir frenleyici sayesinde dolap kapakları ve çekmeceler sessizliğe bürünürken, size de mutfakta bu sessizliğin tadını çıkarmak düşüyor.


Karmaşaya son veren mükemmel iç tasarım...
ComfortLine sürgülü kasa ve çekmece sistemi, boşa harcanan depolama alanlarını ve ağırlık sorununu ortadan kaldırıyor. Tam kapasite ile dolu olduğunda bile mükemmel iç düzenlemesi sayesinde karmaşaya izin vermiyor. Aynı zamanda bu sistemde çekmecelerinizin yerini değiştirme, ayarlama yapma, yenilerini ekleme imkanınız da bulunuyor. Derin raf bölgelerinde ise öne doğru gelen kaydırma raf sistemleri arkalarda kalan kavanoz gibi ürünleri çok daha rahat şekilde görmenize, ulaşmanıza olanak sağlıyor.

Türkiye’ye özel tasarımlar yakında…
Birbirinden şık mutfak tasarımlarıyla tüm dünyada haklı bir üne sahip olan Nolte, önümüzdeki dönemde sadece ülkemize özel modeller de üretmeyi hedefliyor. Nolte’nin Nişantaşı mağazasının açılışında sergilenen ay yıldızlı mutfak modeli buna örnek gösteriliyor. Almanya’daki tanıtımda konuşan Nolte Türkiye CEO’su Sebahattin Gürel, Türk tüketicilerin kendine özgü bir beğenisi olduğunu, genellikle ahşap tonlarını tercih ettiklerini dile getiriyor. Gürel, “Türk müşterilerimiz, daha sıcak bir hava kattığından mutfağın tamamı olmasa bile bir bölümünün en azından ahşap olmasını istiyor. Lake modeller ise Avrupa’da trend olmuş durumda. Türkiye’de de son 2 senedir açık tonlardaki lake modellerimizi ahşap tonlarla birlikte kullanıyoruz.” diyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok