Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızın Şefi Sizsiniz

Hayatımızdaki en özel kişi annemiz… Siz de bu Anneler Günü’nde O’na olan sevginizi Braun ‘MQ785 Patisserie Plus Blendır Seti’ ile taçlandırm...

Hayatımızdaki en özel kişi annemiz… Siz de bu Anneler Günü’nde O’na olan sevginizi Braun ‘MQ785 Patisserie Plus Blendır Seti’ ile taçlandırmak ister misiniz? 

Krema, sos, krep hazırlayabilen paslanmaz çelik çırpıcı ile annenizi yorulmaktan kurtarırken, Braun ‘MQ785 Patisserie Plus Blendır Seti’ ile O’nu mutfağın şefi ilan edin.

Küçük ev aletlerinde yarattığı yenilikler ve sunduğu pratik çözümlerle dikkat çeken Braun MQ785 Patisserie Plus , mutfağınızda en büyük yardımcınız oluyor. Üstün Alman teknolojisi ışığında geliştirilen ürün, bir devrim olarak nitelendirilen Smart Speed özelliği ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi en aza indiriyor. Pratik kullanımı ile bilinen MQ785 Patisserie Plus , Anneler Günü’nde alternatif hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Smart Speed Teknolojisi ile tasarlanan Braun MQ785 Patisserie Plus, tek elle zahmetsizce yemek yapmanızı sağlıyor. Devrim niteliğindeki bu yeni teknoloji sayesinde tuşa ne kadar basılırsa o kadar fazla güç alınıyor

Braun MQ785 Patisserie Plus el blendırı, yemek hazırlarken ihtiyacınız olan tüm detayları düşünüyor. 600ml sürahi, 1500ml kompakt yemek işleyicisi, doğrama aparatı, dilimleme girişi, paslanmaz çelikten yapılmış sıçratmayan çırpıcısı ile en büyük yardımcınız oluyor. Dereotu vb. bitkileri 5 saniyede; kuruyemişleri 8 saniyede; havuç, salatalık vb. sebze ve meyveleri 7 saniyede; eti 10 saniyede ve sert peynirleri ise 15 saniyede hazırlamaya olanak sağlıyor.

Özel Tasarlanan Sıçratmayan Blendır Ucu ile Bir Adım Önde
PowerBell-Patentli Braun teknolojisi ile geliştirilen çan biçimli ucu sayesinde, ağzı açık kaplarda bile en sulu yemekler veya soslar sıçramadan hazırlanıyor. Blendırın uç kısmı sökülüp takılabildiği için bulaşık makinesinde de kolayca yıkanabiliyor.

Braun MQ785 Patisserie Plus’ın daha rahat ve kolay kullanım için hız tuşu daha büyük ve tutma gövdesi yumuşak materyalden üretiliyor ve çocuk güvenlik kilidi de bulunuyor. Elinizden bıraktıktan 2 saniye sonra otomatik olarak devreye giren tuş kilidi sayesinde istem dışı tüm kullanımlar engellenmiş oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe