Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çöpçü'den Üç Yeni Şube...

Ege’nin lezzetli ve meşhur Çöp Şiş’ ini önce İstanbullularla sonra da ülkemizin birçok iliyle tanıştıran Çöpçü Gıda A.Ş. yeni Franchisee’ le...

Ege’nin lezzetli ve meşhur Çöp Şiş’ ini önce İstanbullularla sonra da ülkemizin birçok iliyle tanıştıran Çöpçü Gıda A.Ş. yeni Franchisee’ ler vermeye devam ediyor. 

Ortalama 200 bin TL’ye mal olan restoranlar için, yatırımın geri dönüş süresinin ise 10-12 ay civarında olduğu belirtiliyor. Üç yeni şubesinin daha açılışını gerçekleştiren ÇÖPÇÜ gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Beylikdüzü, Bursa Korupark Avm ve Bahçelievler Metroport Avm şubeleri geçtiğimiz günlerde açıldı.

Yatırım alanı oldukça geniş olan gıda sektöründe son yıllarda büyüyen isimlerden biri de Çöpçü Gıda oldu. İki yıl gibi kısa bir süre içinde tam 22 şubeye ulaşan ve kısa zaman içinde 8 şube daha açacak olan Çöpçü büyümeye devam ediyor. Çöp Şiş ile başlayan ve menüsüne birçok yeni ürün katarak devam eden Çöpçü, İstanbul’da Çöp Şiş alanındaki açığı görerek kuruldu. Profesyonel iş yaşamlarına veda edip, gıda alanına yatırım yapmaya karar veren İrfan Baytaş’ın konsept danışmanlığını yaptığı ve Abdurrahman Yuvalı’ nın kurduğu ÇÖPÇÜ, Çöp Şiş’i önce İstanbullular ile sonrasında ise ülkemizin diğer illeri buluşturdu.

Yıllarca Anadolu Grubu’nda hem otomotiv, hem de gıda alanında (Efes Pilsen ve Coca Cola) edindiği üst düzey yöneticilik deneyiminden sonra Rotopak ve Tadım Gıda’ nın Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunan, sonrasında ise gıda ve perakende sektöründe önemli şirketlerde danışmanlıklar yapan Abdurrahman Yuvalı, kendisinin de yatırım yapmayı tercih ettiği bu alanda önemli fırsatlar olduğunu söylüyor. Yuvalı’nın anlatımıyla, “Çok düşük bir yatırımla iyi bir ciro, iyi bir karlılık ve kısa sürede yatırımın geri dönüşü söz konusu” dediği bu yatırımda, Franchise sistemiyle büyüme modeli uygulanıyor.

200 bin TL’lik yatırım;


ÇÖPÇÜ restoranlarının ortalama büyüklüğü 100-150 metrekare aralığında olup, bu büyüklükte bir restoranın yatırım maliyeti ise işletme sermayesi ile birlikte 200 bin TL civarında gerçekleşiyor.

Yuvalı, profesyonel hayattan sonra girişimci olmanın verdiği deneyimle, girdiği bu farklı alandaki görüşlerini şöyle ifade ediyor:

“Amacımız önümüzdeki 2 yıl içerisinde 50’ nin üzerinde şube sayısına ulaşmak olup özelikle bu büyümeyi AVM’ lerde açılacak yeni şubeler ile gerçekleştirmektir. Çöp Şiş’ in jenerik markası olmamız nedeniyle AVM Yönetimleri tarafından ısrarla şube açılması için yer verilen markamıza AVM’ lerde yatırım yapmak isteyen yatırımcıları bekliyoruz”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe