Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dönerin Y Hali!

Büyük küçük, genç yaşlı herkesin sevdiği döner, Y Döner markası altında kaliteli dana ve kuzu etinin farkını yaşatıyor.  Pazara geçtiğimiz y...

Büyük küçük, genç yaşlı herkesin sevdiği döner, Y Döner markası altında kaliteli dana ve kuzu etinin farkını yaşatıyor. 

Pazara geçtiğimiz yıl giren, Beylikdüzü ve Fatih şubeleriyle lezzet iddiasını ortaya koyan Y Döner, Osmanbey ve Kızıltoprak şubeleri ile yolculuğunu sürdürüyor.

Gerçek et gerçeküstü lezzet mottosuyla, kendi üretim tesislerini devreye sokarak, tüketiciye %100 sağlıklı dana ve kuzu etinden üretilmiş ürün sunan Y Döner, ateşte lavaşlarıyla menüyü tamamlıyor. Y Döner, porsiyon, pilav üstü, dürüm ve İskender döner çeşitleriyle, dönerin her halini aynı kaliteyle sunuyor.

Yonca Döner’in lezzet avantajı kuşkusuz seceresi belli, katıksız dana ve kuzu etinden geliyor. Sağlıklı otlakların tertemiz havasını lezzet olarak tabağa getiren et, öncesinde işleme tesislerinde özel olarak hazırlanan sosta dinlendiriliyor ve etin yumuşaklığını bu işlem sağlıyor. Baharat kullanılmaması ve meşe ateşinden gelen füme lezzeti de etin özel tadını ortaya çıkarabilmesine yarıyor ki bu da Y Döner’in en önemli farkı.

Servisle aynı anda, taze taze, tandırlarda meşe odunu ateşinde pişen lavaşlar, en az Y Döner’in kendisi kadar ünlü olacağa benziyor. Kaliteli servis, kaliteli sunum ve mekanlara gösterilen özen de dönerin hak ettiği yere ulaştığını gösteriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok