Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı Beslenmenin En Pratik Yolu Emsan Fit Tencerelerde

Sıcak havaların iyice kendini gösterdiği bu günlerde fazla kilolardan kurtulmak ve fit bir görünüme kavuşmak herkesin hayali. Emsan Fit Tenc...

Sıcak havaların iyice kendini gösterdiği bu günlerde fazla kilolardan kurtulmak ve fit bir görünüme kavuşmak herkesin hayali. Emsan Fit Tencere, formuna ve sağlığına önem gösterenler için en büyük yardımcı.

Profesyonel tasarımı, kilitlenebilir kapağı ve tencereyi ters çevirip süzebilme özelliği ile Fit Tencere, hem sağlıklı hem de formda kalmanın kolay yolu!

Profesyonel mutfaklarda yaşanan kolaylıkları yeni nesil mutfaklara taşıyan Emsan, Fit Tencere seti ile sağlığın en pratik halini mutfaklara taşıyor. Kilitlenebilir şık cam kapağı, yemeklerin suyunu tencereyi ters çevirerek süzebilmeyi sağlıyor. Süzgeç kullanamaya ihtiyaç kalmadan yemeklerin suyunu süzebilen Emsan Fit Tencere ile sebzeleri haşlamak ve makarna pişirmek çok pratik.

Derin Tencere ve karnıyarık tenceresi olmak üzere iki farklı boyutu bulunan Fit Tencere, profesyonel tasarımlı paslanmaz çelik saplarıyla fırına da girebiliyor.


Yemekleriniz Kısa Sürede Sağlıkla Pişsin

Çalışan ve mutfakta kısıtlı zamanı olan kadınlar için sevdiklerine lezzetli yemekler sunmanın yolu, Emsan Fit Tencere setinden geçiyor. Fit tencere, enerji kapsül tabanıyla ısıyı uzun süre tencerenin içine hapsederken, en kısık ateşte bile sebzelerinizi hızla pişirebiliyor. 3.7 litre 20 cm derin tencere ve 4 litre 24 cm karnıyarık tenceresi ile brokoliden makarnaya, mantıdan çorbaya tüm yiyeceklerinizi kolaylıkla pişirebilirsiniz.

Her bir ürünüyle sofralarınıza sağlık katan Emsan, Fit tencere Seti ile formuna ve beslenmesine dikkat edenlerin vazgeçilmezi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe