Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

BURGER KING®'in mini sosları 250 gramlık ambalajlarıyla evlere taşınıyor!

Sunduğu eşsiz tatları mağazalarındaki mini sos seçenekleriyle daha da zenginleştiren Türkiye’nin en yaygın hızlı tüketim gıda zinciri Burger...


Sunduğu eşsiz tatları mağazalarındaki mini sos seçenekleriyle daha da zenginleştiren Türkiye’nin en yaygın hızlı tüketim gıda zinciri Burger King, leziz soslarını evlere taşımaya devam ediyor. Acı Sos, Ranch Sos ve Buffalo Sos’ların ardından Barbekü Sos ve Sarımsaklı Mayonez de 250 gramlık özel tasarım ambalajlarıyla Burger King restoranlarında satışa çıkıyor.

Burger King tutkunları vazgeçemediği muhteşem lezzetleri artık evlerine de taşıyor. Bir süredir Burger King restoranlarında 250 gramlık ambalajlarıyla satışa sunulan Acı Sos, Ranch Sos ve Buffalo Sos’ların ardından çok sevilen soslardan olan Barbekü Sos ve Sarımsaklı Mayonez de bu gruba katılarak evlerde yerini alıyor. Siz de evinizde Burger King havasını yaşatmak istiyorsanız buzdolaplarınızda bu soslara yer açabilirsiniz. 4,95 TL’den satışa sunulan soslara Türkiye’deki tüm Burger King restoranlarından ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe