Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gaggenau, Milano Eurocucina Fuarı'nda mutfak sanatını sahneledi

Gaggenau, Milano’da gerçekleştirilen Eurocucina Fuarı’nda, yüksek kültürlü yaşam tarzının ikonları haline gelen ekmek fırınları ile şarap so...

Gaggenau, Milano’da gerçekleştirilen Eurocucina Fuarı’nda, yüksek kültürlü yaşam tarzının ikonları haline gelen ekmek fırınları ile şarap soğutucularını ön plana çıkararak, adeta sanatsal bir gösteri yaptı.

Milano/İstanbul, Nisan 2014 - Çelik ve lüks yemek pişirme kültürünün simgesi Gaggenau, Milano’da gerçekleştirilen Eurocucina 2014 Fuarı’nda, imalathane geleneğine bağlı kalarak, ekmek ve şarap arasındaki elementer bağlantıyı sahneye koyarken, mutfak süreçlerinin vazgeçilmezleri olan cihazlarını tanıttı.

Ekmek pişirme etkinlikleri kapsamında 400 ve 200 serisi fırınlar ile şarap soğutma ve depolamaya yarayan Vario 400 serisi soğutucuları ön planda tutan Gaggenau’nun ürünleri, Milano Eurocucina Fuarı’nda büyük ilgiyle karşılandı. Gaggenau, geleneksel el sanatlarına bir hürmet şeklinde, ekmek ve şarap imalatını konu alarak, yüksek kültürlü yaşam tarzının ince ayrıntılarını gösterdi.

Gaggenau yöneticilerinden Sven Schnee, “Ekmek ve şarap imalatında kullanılan eski teknikler, malzemeler seçilirken çok itinalı, konuyla ilgili bilgi sahibi ve sabırlı olmayı gerektiriyor. Gaggenau ürünlerinin işçiliği sayesinde fırınlarımız ve şarap soğutma dolaplarımız, fuarda mutfak sanatının baş oyuncuları olarak öne çıktı” dedi.

Gaggenau Milano’daki fuarda, ürün tanıtımı kapsamında, yüksek performanslı tekne havalandırması VL 414 ile sahip olduğu basarak açma fonksiyonu sayesinde, tutamaksız mobilya panelleri için ideal olan DF 460/461 bulaşık makinesini de tanıttı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok