Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Godiva Ramazan'ı nazar boncuğuyla karşılıyor

1926’dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, Ramazan Bayramı için özel tasarlanan, desenlerinde nazar boncuğunu merkeze alan kutu...


1926’dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, Ramazan Bayramı için özel tasarlanan, desenlerinde nazar boncuğunu merkeze alan kutularını müşterilerinin beğenisine sundu. Godiva’nın pralin ve trüfleri zengin motiflerin süslediği özel kutularında satılacak.

Ramazan Bayramı’nın geleneksel ikramı ve armağanı çikolata, Godiva mağazalarında özel sunumuyla da dikkat çekiyor. Godiva’nın 2014 Bayram Koleksiyonu, Ortadoğu kültüründeki zengin motiflerden esinlenerek tasarlandı.

Bütününde nazar boncuğunu merkeze alan desenler Godiva’nın zarifliği ile bayram tadını buluşturuyor. Romantik minelerle taçlanan, turkuvaz ve altın renkleri hakimiyetinde, zarif bir bayram sofrasının tadını yansıtan bu büyülü koleksiyon, eşsiz çikolataların lezzetiyle bayram hediyelerinizi unutulmaz kılacak.
Godiva’nın eşsiz el yapımı pralin ve trüfleri, bu özel kutular içinde bir sanat eserine dönüşüyor. 

Vazgeçemediğiniz Godiva lezzetlerini, bayram boyunca dilediğiniz kutu ve süslemeleriyle alabilir, yakınlarınıza benzersiz bir armağan sunabilirsiniz.

Çikolatalı dondurma ve vazgeçilemeyen çikolataya batırılmış Godiva lezzetlerinden hurma, fıstık ve badem ezmeleri de bayramınızı tatlandıracak diğer Godiva lezzetleri arasında.

Godiva Bayram Koleksiyonu ve özel Godiva lezzetleri, bayramın her anını çikolata tadında yaşamanız, sevdikleriniz ve misafirlerinizle paylaşmanız için Godiva mağazalarında yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe