Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Özsüt'ten Ramazan Sofralarına Özel Güllaç ve Sütlü Tatlılar

Özsüt, iftar sofralarının vazgeçilmezi güllaç tatlısını, frambuaz ve kaymak ile yeniden yorumluyor. Frambuazlı ve kaymaklı güllaçın yanı sır...

Özsüt, iftar sofralarının vazgeçilmezi güllaç tatlısını, frambuaz ve kaymak ile yeniden yorumluyor. Frambuazlı ve kaymaklı güllaçın yanı sıra geleneksel sütlü tatlılar da tüm Ramazan ayı boyunca Özsüt şubelerinde tatlı severleri bekliyor.

Ramazan ayının en tatlı geleneksel lezzeti güllaç, taze ve doğal Özsüt sütü ile hazırlanıyor.

Özsüt’ün özel lezzeti frambuazlı güllaçın bol süt içeren yapraklarının arasında frambuaz, beyaz çikolata ve antepfıstığı parçalarıyla hazırlanmış özel bir kat bulunuyor. Güllacın üzeri ise antepfıstığı ve frambuaz taneleriyle renklendiriliyor. Özsüt’ün bir diğer lezzeti kaymaklı güllaçın ise bol sütle ıslatılmış yapraklarının arasında kaymak, badem, fındık ve ceviz bulunuyor. Kaymaklı güllaç, limon rendesi sayesinde daha hafif ve lezzetli oluyor.

Özsüt’ün geleneksel sütlü tatlıları kazandibi, tavuk göğsü, fırın sütlaç, keşkül, sakızlı muhallebi gibi geleneksel sütlü tatlıları da tüm Ramazan ayı boyunca iftar sofralarının hafif ve vazgeçilmez tatlıları olmaya aday. Taze ve hijyenik çiftlik sütü ve mevsiminde yetişen, dalından toplanmış en taze meyveler ile hazırlanan Özsüt dondurmalar da Ramazan’ın serinletici tatlılarından olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok