Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı İftar Sofraları Siemens Buharlı Fırın ile Kurulur

Siemens’in HB36D575 buharlı fırını, Ramazan ayında iftar sofralarına lezzet ve sağlık getiriyor. Siemens HB36D575 buharlı fırınında, buharda...

Siemens’in HB36D575 buharlı fırını, Ramazan ayında iftar sofralarına lezzet ve sağlık getiriyor. Siemens HB36D575 buharlı fırınında, buharda hazırlanan yiyecekler en hafif iftar sofraları hazırlanıyor. 

İleri teknolojiye sahip zengin donanımı ile kullanım kolaylığı ve konfor sunan Siemens buharlı fırında tazeleme/ ısıtma, mayalama, buz çözme, hassas pişirme, ön ısıtma ve sıcak tutma işlemlerinin tümü gerçekleştirilebiliyor.

Bu yıl Ramazan ayında en hafif ve sağlıklı sofralar için Siemens ideal bir ürün sunuyor. Siemens HB36D575 buharlı fırın, yiyeceklerin buharda hazırlanmasını sağlayarak sofralara tazelik, lezzet ve sağlık getiriyor. Fırın 35 °C - 100 °C arası yüzde 100 buhar, 30°C - 230°C arası sıcak hava ve 120 °C - 230 °C arası buhar + turbo sıcak hava ile pişirme işlemini gerçekleştiriyor. Siemens HB36D575 buharlı fırında tazeleme/ ısıtma, mayalama, buz çözme, hassas pişirme, ön ısıtma ve sıcak tutma işlemlerini yapmak mümkün. Fırında 1.3 litrelik bir su tankı bulunuyor.

Siemens HB36D575 mavi ve beyaz kontrol paneli ışıkları, gömülebilir ışıklı düğmeleri ile estetik görünümünün yanı sıra önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. Fırının üzerindeki çözünürlüğü yüksek, daha kolay program seçimi yapabileceğiniz TFT ekran gibi şık tasarımsal özellikleri ile farklılaşıyor, mutfağınızın havasını değiştiriyor.35 litre iç hacme sahip fırında paslanmaz çelik yan tel raflar, halojen aydınlatma ile lightControl kumanda sistemi bir arada bulunuyor.

Tamamen cam iç kapağa sahip fırın cookControl70 özelliği; ısıtma kontrolü, ısı tavsiyesi, hafıza, otomatik kaynatma kontrolü, dijital metin göstergesi gibi fonksiyonlarla üst düzeyde konfor sağlıyor. Fırın toplam 1.9 kWh değerindeki elektrik kullanım değeri ile enerji tasarrufu konusunda da iddialı. Güvenli kullanım ise çocuk emniyet tuşu ve kendi kendine kapanma özellikleri ile sağlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe