Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Soğuk Çay ile Serinlik Forma Girdi!

“Doğadan Form Limonlu Soğuk Bitki ve Meyve Çayı” fonksiyonel özelliği ile diğer soğuk çaylardan ayrılıyor.  Doğadan Form Limonlu, içeriğind...

“Doğadan Form Limonlu Soğuk Bitki ve Meyve Çayı” fonksiyonel özelliği ile diğer soğuk çaylardan ayrılıyor. 

Doğadan Form Limonlu, içeriğindeki rezene, ısırgan, huş ağacı yaprağı, mürver yaprağı gibi bitkilerin iyiliği ile hazırlanıyor. 

Tamamen doğal bitki ve meyvelerle lezzetlendirilen Doğadan Form Limonlu Soğuk Bitki ve Meyve Çayı, şeker otu olarak da bilinen Stevya bitkisi, tatlı böğürtlen yaprağı ve tropik bir meyve olan monk fruit karışımıyla şekersiz olarak hazırlanıyor. Hiçbir koruyucu, renklendirici ve yapay tatlandırıcı içermeyen üründe, bitkiler gerçek bir demleme sürecinden geçirilirek sağlıklı cam şişede tüketicilere sunuluyor.

Doğadan Form Limonlu Soğuk Bitki ve Meyve Çayı prebiyotik içeriği ile sağlıklı soğuk içecekler arasında bir adım öne çıkıyor. Bitkilerin iyiliğini fonksiyonel etkileri ile tüketicilerin beğenisine sunan Doğadan’ın Form çayı, artık soğuk formuyla da sevenleri ile buluşuyor. Doğadan’ın Türkiye’de bir ilke imza attığı taze demlenmiş soğuk bitki meyve çayının Doğadan Form Limonlu alternatifi formuna özen gösteren Doğadan tüketicisinin vazgeçilmezi oldu.

100 ml’si sadece 5 kalori içeren prebiyotikli formülü ile Doğadan Form Limonlu Soğuk Bitki ve Meyve Çayı ile serinlerken formda kalmanız çok doğal!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok