Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvaltı sofralarınızı zenginleştirecek leziz alternatifler

Günün en keyifli saatlerinden biri olan, tüm ailenin bir araya geldiği kahvaltı sofralarında birkaç küçük ipucuyla harikalar yaratabilirsini...

Günün en keyifli saatlerinden biri olan, tüm ailenin bir araya geldiği kahvaltı sofralarında birkaç küçük ipucuyla harikalar yaratabilirsiniz. BTA’nın en sevilen markalarından Tadında Anadolu ve Cakes&Bakes, kahvaltılar için birbirinden lezzetli alternatiflerle tat avcılarına farklı deneyimler sunuyor.

Birbirinden lezzetli peynirler, reçeller, tadına doyum olmaz zeytinlerle donatılmış zengin bir kahvaltı sofrası güne keyifli bir başlangıç yapmaya yardımcı olur. Tadında Anadolu ve Cakes&Bakes, kahvaltılar için sunduğu enfes ürünlerle özel lezzet deneyimleri sunuyor.

Türkiye’nin dört bir yanından yöresel lezzetleri misafirlerine sunan Tadında Anadolu’nun market kısmından envaiçeşit yöresel ürünü kolaylıkla bulabilir, kahvaltı sofralarınıza özel lezzetler kazandırabilirsiniz. Yöresel reçeller, peynirler ve zeytinler, kahvaltılarınızı zenginleştirecek alternatiflerden. Tadında Anadolu, İstanbul Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Yenikapı İDO Hızlı Feribot İskelesi, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Bursa Güzelyalı İDO Hızlı Feribot İskelesi’nde lezzet tutkunlarını bekliyor.

Kahvaltı sofralarınız için unlu mamuller, börekler ve tatlılar bulabileceğiniz Cakes&Bakes’ten ise çok lezzetli alternatiflere ulaşabilirsiniz. Cakes&Bakes şeflerinin hazırladığı taptaze ve sıcacık ev yapımı poğaçalar da kahvaltılarınız için enfes seçeneklerden. Kıymalı, patatesli, sebzeli, zeytinli gibi birçok farklı alternatifi bulunan bu poğaçalar, çayın leziz eşlikçilerinden. Cakes&Bakes, İstanbul Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Yenikapı ve Bostancı İDO iskeleleri, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe