Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sezon açılıyor en güzel balıklar Izgara da pişiyor

Akel Elektrikli Ev Aletleri, evde balık yapmayı seven ama kokusundan rahatsız olanlar için Akel Balık Izgara’yı üretti.  Yağları ızgaranın i...

Akel Elektrikli Ev Aletleri, evde balık yapmayı seven ama kokusundan rahatsız olanlar için Akel Balık Izgara’yı üretti. 

Yağları ızgaranın içinde bulunan su haznesine akıttığı içi koku ve duman oluşumunu engelleyen Akel Balık Izgara, üzerinde bulunan kapağı sayesinde balıkları 15 dakikada kurutmadan pişiriyor ve lezzetini koruyor. 

Sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi olan balık sırf kokusu nedeniyle evlerde yeteri kadar tüketilmiyor. Akel Elektrikli Ev Aletleri, yeni ürünü Akel Balık Izgara ile balık kokusuna son veriyor. Pişirme sırasında yağlar Akel Balık Izgara’nın içinde bulunan su haznesine aktığı için koku ve duman oluşumu engelleniyor. Kapaklı oluşu sayesinde balıkları 15 dakikada kurutmadan mükemmel pişiren ve lezzetlerini tam olarak koruyan ürün, çıkarılabilir rezistansıyla temizleme kolaylığı sağlıyor. Çift sıkıştırmalı pişirme teli sayesinde balıkları tek seferde çevirme kolaylığına sahip Akel Balık Izgara, ısıya dayanıklı tutma sapları ve açılınca dik durabilen üst kapakları sayesinde kullanıcılara rahatlık sağlıyor. Akel Balık Izgara, 70 liradan satışa sunuluyor.

Hem sağlıklı hem zahmetsiz
Akel Balık Izgara sayesinde evi kokutmadan ve komşuları rahatsız etmeden balık pişirmenin mümkün olduğunu söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Sofraların vazgeçilmez lezzeti balık kokusu nedeniyle genelde evlerde pişirilmiyor. Restoranlarda ise balık çok pahalı. Bu nedenle Türk halkı yeteri kadar balık tüketmiyor. Oysa vücudun fonksiyonlarını yerine getirmesi için gereken omega yağ asitleri yönünden zengin olan balık aynı zamanda iyi bir protein kaynağı. Bu yüzden uzmanlar haftada iki öğün balık yenmesini tavsiye ediyor” dedi. Gümüşoluk, “Bu nedenle biz hem sağlıklı beslenmek hem de zahmetsizce yemek yapmak isteyenlere Akel Balık Izgara’yı tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok