Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni İtalyan lezzetleri

Yoğun iş temposunun hızlı kurtarıcısı, alışverişin en keyifli arası Mezzaluna Express, farklı formatlarda sunduğu İtalyan Sandviçleri ile mi...


Yoğun iş temposunun hızlı kurtarıcısı, alışverişin en keyifli arası Mezzaluna Express, farklı formatlarda sunduğu İtalyan Sandviçleri ile misafirlerine tadı damaklarda kalacak lezzetler sunmaya devam ediyor.

Mezzaluna Express, menüsüne yeni eklediği İtalyan sandviçleri ile hızlı atıştırılabilecek ama lezzetten ödün vermeyen molalar sunmaya devam ediyor. Birbirinden enfes içeriğe sahip İtalyan Sandviçler Mezzaluna Express tutkunlarına hem doyurucu hem de hızlı lezzetler sunuyor.

Izgara tavuk, çedar peyniri, ballı hardal sos, karışık minik salata ve patates kızartması ile sunulan Piadina Con Pollo e Ceddar farklı tatları bir araya getiren özel bir deneyim yaşatıyor.

Bresaola veya parma jambonu, mozzarella, karışık minik salata ve patates kızartmasını ünlü İtalyan ekmeği foccacia ile buluşturan Schiacciata Con Bresaola o Prosciutto e Mozzarella yeni menünün vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday.

Menüde yer alan, köy ekmeği üzerinde Akdeniz’in hafif tatları ile eşleştirilmiş ızgara levrek ya da ızgara bonfileli Panino Aperto ise hem doyurucu, hem hızlı, hem de lezzetli bir alternatif.

Öğle arasında, kısa bir alışveriş molasında, sinemaya yetişirken ya da günlük koşuşturmaca içerisinde sadece Mezzaluna Express Kanyon ve Mezzaluna Express Buyaka’da yer alan İtalyan sandviçleri ile gününüze lezzet katabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe