Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetli ve sağlıklı bir mola için

Avrupa’nın lider soya sütü markası Alpro, bademin tüm faydalarını sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için lezzetli bir içecek olarak sunuy...

Avrupa’nın lider soya sütü markası Alpro, bademin tüm faydalarını sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için lezzetli bir içecek olarak sunuyor. Şeker içermeyen Alpro Badem sütünün her bardağında doğallık ön plana çıkıyor.

Avrupa’nın lider soya sütü üreticisi Alpro’nun şekersiz Badem Sütü, sağlıklı beslenmeye önem gösteren, aynı zamanda formunu korumaya çalışanların öğünleri için az kalorili, lezzetli ve sağlıklı bir seçenek oluyor. Şeker içermediği gibi tamamen doğal, bitkisel, laktozsuz ve az doymuş yağ oranı sunan içeriği ile Alpro şekersiz Badem Sütü, kalsiyum ve antioksidan (E vitamini) deposu.

Alpro Badem sütünün eşsiz tadı, Akdeniz bademlerinin hafifçe kavrulup, ardından kremamsı kıvama gelene kadar ezilerek doğal kaynak suyu ile karıştırılmasından geliyor. Sağlıklı beslenenlerin tercihi olan bu özel badem sütünün kalorisinden çekinmenize ise gerek yok; şekersiz Alpro Badem, bir bardakta (200ml) sadece 26 kalori içeriyor. Ayrıca Alpro Badem sütünde yapay tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu bulunmuyor. Lezzetten ödün vermeyen Alpro Badem, düşük kalorisiyle ister kahvaltınızda isterseniz de öğün aralarınızda sağlıklı bir içecek alternatifi oluyor.

1 lt’lik ambalajlarda Macro Center marketlerde sunulan Alpro şekersiz Badem sütü ile formunuzu korurken, lezzetli ferahlığın tadını her öğünde çıkarıyor olacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe