Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Siz yalnızca elinizi oynatın

Kalitenin, dayanıklılığın ve seçkinliğin 130 yıllık markası Victorinox, yeni Swibo bıçak serisi ile başarısını kanıtlamaya devam ediyor. 130...

Kalitenin, dayanıklılığın ve seçkinliğin 130 yıllık markası Victorinox, yeni Swibo bıçak serisi ile başarısını kanıtlamaya devam ediyor.

130 yıl önce dünyanın en kaliteli çakılarını üreterek serüvenine başlayan bir markanın, bugün en dayanıklı bıçakları üretmesi ve yeniliklerine devam etmesi kanıtlanmış başarısının devamını getiriyor. İsviçre çeliğinin, fonksiyonel tasarımı ve çeşitliliğiyle ortaya çıkan Victorinox Swibo serisi keskinliği ve etlerin rahatça kesilip buz dolaplarımıza yerleşmesi için kolaylık sunuyor.

Eşsiz bir bıçak konsepti!
Victorinox, kaliteli et kesme, fileto ve sıyırma söz konusu olduğunda ilk tercih edilen profesyonel olmuştur. Sahip olduğu uzman bıçak serisine, bir başka başarılı konsept bıçak sınıfı, Victorinox Swibo serisini eklemiştir, bu seri diğer bıçak ürünlerine göre farklı renkli saplar, rahatlık ve çeşitlilik sağlıyor.

Siz yalnızca elinizi oynatın gerisini Swibo bıçakları hallediyor!
İsviçre’li bıçak üreticisi Victorinox, yıllar içinde üstün kesme kalitesine sahip, kaliteli bir bıçak üreticisi olmuştur. Her ürünü fonksiyonellik ve üstün kalite standartlarında üretme anlayışı içinde olan Victorinox, sürekliliği ve kullanımındaki rahatlığıyla kalitesini arttırmaya devam ediyor.

Swibo serisi benzersiz özellikler sunuyor!
Profesyonel kullanıcılar için geliştirilen Victorinox Swibo serisinin genel özelikleri ise; sıyırma bıçağı 14 cm, fileto bıçağı 18 cm, istediğiniz keskinlik, incelik, farklı boyutlarıyla etlerinizi, balıklarınızı rahatlıkla kesebileceğiniz, mutfakta keyifle yemek yapacağınız “güvenilir keskinlik” ile hayatınıza kolaylık getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe