Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni balık sezonuna özel yüzde 10 indirim

Balık sezonu açıldı, sezonun ilk ağları denize atıldı. Türkiye’nin ilk balık ekmek zinciri Dardenia, Ekim ayında balık sezonunun açılışını y...

Balık sezonu açıldı, sezonun ilk ağları denize atıldı. Türkiye’nin ilk balık ekmek zinciri Dardenia, Ekim ayında balık sezonunun açılışını yüzde 10 indirim kampanyasıyla kutluyor. Dardenia’da 1-3 Ekim arasında tüm levrek ürünleri, 13-24 Ekim arasında ise mezgit ürünlerinde indirimler, balık tutkunlarını bekliyor.

Balık sezonu açıldı, tezgahlar taptaze balıklarla dolup taştı. Yenilikçi menüleriyle balık tutkunlarına farklı lezzet deneyimleri sunan Dardenia, yeni balık sezonunu müdavimlerinin yüzünü güldürecek bir kampanyayla kutluyor. 1-24 Ekim arasında farklı dönemlerde sırasıyla levrek ve mezgit ürünlerinde yüzde 10 indirim, balık tutkunlarını bekliyor.

1-3 Ekim arasındaki Levrek Haftası’nda yüzde 10 indirimli Ege Levrek Izgara Dürüm, Limonlu Levrek Pane, balık ekmek ve çorba seçenekleri levrek tutkunlarının aklını başından alacak. 13-24 Ekim arasında ise Mezgit Haftası ile balık severler en lezzetli mezgit ürünlerinin tadını doyasıya yaşayacak.

Katkı maddesi ve koruyucu içermeyen Dardenia lezzetleri, balık ekmek, balık çorbası, kalamar tava, midye tava, fish&chips ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklar gibi farklı seçeneklerle de her damak tadına hitap ediyor. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok