Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

En Romantik Anlar P.F. Chang’s’te Yaşanır…

P.F. Chang’s, Asya Mutfağı’nın en beğenilen lezzetlerinden oluşan özel menüsüyle romantik çiftlerin kalplerini fethediyor. Etiler’in konfo...

P.F. Chang’s, Asya Mutfağı’nın en beğenilen lezzetlerinden oluşan özel menüsüyle romantik çiftlerin kalplerini fethediyor. Etiler’in konforlu ve rahat mekânı P.F. Chang’s, Sevgiler Günü için tadı damaklarda kalacak bir menü sunuyor.

Doyumsuz aşklara özel menü oldukça zengin… Sevgililer ilk olarak farklı damak tatlarına yönelik olarak hazırlanan, hot & sour ya da egg drop çorba seçenekleriyle başlayacaklar romantik geceye. Ardından çiftlerin her biri Asya Mutfağı’nın benzersiz lezzetlerinin yer aldığı menüden, çorba seçeneklerinin ardından bir başlangıç ve bir ana yemek seçimi yapabilecekler. P.F. Chang’s’te Sevgililer Günü, çilek ve çikolatanın aşkla buluşmasıyla sonlanacak.

Sıcak ve sınırsız soğuk içecekler ile Sevgililer Günü’ne özel pastanın da dâhil olduğu iki kişilik menünün ücreti ise 230 TL.

Menüde hangi lezzetler var?
Geçtiğimiz yılın sipariş rekoru kıran lezzeti Dynamite Shrimp ya da farklı bir lezzet deneyimlemek isteyenlere Çin mantısının nefis yorumu tavuklu, sebzeli veya karidesli Dumplingsler de menüden seçilebilecek başlangıçlar arasında… Sushi sever çiftler de unutulmadı! Sevgililer zengin menüden yine en sevdikleri 4’lü Maki Rolls’lardan ayrı ayrı 2’şer sipariş verebilecekler.

Ana yemeklerde ise, kırmızı et sevenlere soğanlı dana eti Mongolian Beef, tatlı ekşi sos hayranlarına Sweet&Sour Chicken, acı severlere Dali Chicken, karidesten vazgeçemeyenlere Kung Pao Shrimp, sebze severlere Coconut Curry Vegetable ve noodlesız yapamam diyenlere tavuklu, sebzeli ve etli seçenekleri olan Lo Mein Noddle sunuluyor.

Bu nefis lezzetlerin ardından, aşkın somut ve tatlı hali olan çilek ve çikolatayla bezeli kalpli pasta “Dessert of Love” ile çay – kahve ikramı bulunuyor. P.F Chang’s Sevgililer Günü menüsü romantik çiftlere aşk ve lezzet dolu anlar vaat ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe