Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Özel tasarlanan ekmekle kahvaltı keyfi

Backhaus ekmek, pasta, kek ve makaronlardaki uzmanlığını hafta sonunun vazgeçilmezi kahvaltıya taşıyor. Her gün taze üretilen ekmek ve simit...

Backhaus ekmek, pasta, kek ve makaronlardaki uzmanlığını hafta sonunun vazgeçilmezi kahvaltıya taşıyor.


Her gün taze üretilen ekmek ve simit çeşitleri ile Backhaus, günün en önemli öğünü kahvaltı keyfine düşkün olanlara hitap ediyor. Backhaus, Nişantaşı, İstinye Park Atrium, A Plus, Kanyon ve Akasya Acıbadem şubelerinde zengin seçenekleriyle kahvaltı hizmeti veriyor.

Backhaus Nişantaşı ve İstinye Park şubelerinde köy usulü patates, sahanda yumurta, közlenmiş biber, ızgara sucuk ve hellimden oluşan Ev Usulü Sıcak Kahvaltı Tabağı; suda mozarella, beyaz peynir, eski kaşar, isli çerkez peyniri, zahter, tereyağı, domates, biber, salatalık, salam, jambon, ev yapımı reçel ve Toros Dağları’nın eşsiz lezzeti tahin-pekmez ikilisini sunan Backhaus Kahvaltı Tabağı kahvaltılarında bol çeşit sevenleri bekliyor. Fransız tadında kahvaltı yapmayı tercih edenler için reçetesi Paris’ten gelen kruvasan ve ev yapımı reçeller eşliğinde Fransız Kruvasan Tabağı ise ideal...
Sahanda Afyon sucuklu yumurta, fırında patlıcanlı menemen, patatesli köy omleti, ızgara Afyon sucuğu ve çırpılmış yumurta seçenekleri ile farklı damak tatlarına hitap ediyor. Sadece Nişantaşı ve İstinye Park Backhaus’larda bulunan çeşitli kahvaltı tabaklarına tek kişilik Artisano, Ekşi Mayalı Fransız Bageti, Baget Ekmek, Sovital Baget Ekmeği, Backhaus Ayçekirdekli Ekmek, Alman Çavdarı eşlik ediyor. Hafta içi 11.30; hafta sonu ise 14:00’a kadar kahvaltı hizmeti sürüyor.

Tüm Backhaus şubelerinde ise beyaz peynir, eski kaşar, yeşil-siyah zeytin, zahter, zeytinyağı, tereyağı, salatalık, domates ve reçel çeşitlerini içeren Günaydın Kahvaltı Tabağı, Backhaus’un taze ekmekleri ile tamamlanıyor.

Backhaus ürünlerinin kalitesinin, çeşitliliğinin ve eşsiz lezzetlerinin arkasında Almanya’da Backhaus’a destek veren 100’den fazla kişiden oluşan AR-GE ekibi ve dünyaca ünlü şefler bulunuyor. Türkiye’nin en yenilikçi fırını olmakla beraber aynı zamanda modern ve leziz bir pastane olarak hizmet veren Backhaus, ekmeklerden keklere, kuru pastalardan pastalara ve makaron çeşitlerine kadar birçok modern ve geniş çeşitte lezzeti bir arada sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok