Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Baharın en zarif müjdeleyicisi…

Sade ve sofistike tasarımları %100 keten kumaş üzerine kusursuz bir işçilikle işleyen Livving, ilkbaharı Peony (Şakayık) koleksiyonuyla karş...


Sade ve sofistike tasarımları %100 keten kumaş üzerine kusursuz bir işçilikle işleyen Livving, ilkbaharı Peony (Şakayık) koleksiyonuyla karşılıyor. Antik çağda yaşamış İyonyalı Ozan Homeros’a göre şifalı bir bitki olan şakayık çiçeğinin peçetelere işlendiği seri, baharın en zarif müjdeleyicisi…

Minimalist desenler ve yumuşak renk tonlarını doğal malzemelerle buluşturan Livving, Peony koleksiyonu ile bahar sofralarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Nobel ödüllü kadın yazar Pearl S. Buck’ın Peony adlı romanına da konu olan şakayık çiçeği, bahar coşkusunun yanı sıra aşkın büyüsünü de zarif bir şekilde sofralara yansıtıyor.

Livving’in iç açıcı renklerle %100 keten kumaşları işlediği Peony serisi peçeteler, uygun renkte Basic amerikan servis ve Colormix bardak altlıklarıyla kombine edilerek kusursuz bir bütünlük oluşturuyor. Akdeniz bölgesinde yetişen ve güzelliğin sembolü olarak da bilinen şakayık çiçeğinin yeniden yorumlandığı Peony koleksiyonu, güneyin sıcaklığını sofralarınıza taşıyacak. Romantizm, bolluk ve bereketin simgesi olan şakayık çiçeğinin zarafetiyle taçlanan koleksiyon, sade tasarımıyla naif bir görüntü sergiliyor.

Yüksek Kalite Standardına Sahip Tasarımlar...

Livving’in üretim öncesi ve sonrasında kaliteden ödün vermeyen yaklaşımı, uzun ömürlü kullanım sunan dayanıklı ürünler ortaya çıkarıyor. Yüksek kalite standartlarıyla üretilen tüm ürünleri gibi Peony koleksiyonu da kolay temizlenebilme ve uzun süreli kullanım özellikleri sunuyor. Üretim aşamasında sıkı teknik kontrollerden, yıkama ve boya akma testlerinden geçirilen tasarımlar, çamaşır makinesinde 30 veya 40 derecede yıkanabilir olmalarıyla da kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok