Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Anne yemeğini özleyenlerin yeni adresi

İş ve sosyal hayatın hızlı temposundan yemek yapmaya fırsatı olmayan, anne eli değişmiş gibi sağlıklı ev yemekleri yemek isteyenler için art...

İş ve sosyal hayatın hızlı temposundan yemek yapmaya fırsatı olmayan, anne eli değişmiş gibi sağlıklı ev yemekleri yemek isteyenler için artık “Tencere” var. Menüsünde birbirinden lezzetli ve sağlıklı Türk yemeklerini bulunduran “Tencere.com” açılır açılmaz Ataşehir’den Çekmeköy’e, Bakırköy’den Sarıyer’e İstanbul’un 20 farklı noktasında hizmet vermeye başladı. 

Yemek yapmak, bir zamanlar sadece kadınların işi olarak görülürdü. Ancak günümüzde kadınların da iş dünyasında aktif olarak rol almasıyla beraber yemek yapmak kadınların işi olmaktan çıktı. Evdeki tüm yetişkinler yoğun iş temposu içinde bitap düşünce evlerde de yemek pişmez, tencere kaynamaz oldu. Değişen sosyo-ekonomik yapı şehirli insanların yemek yeme alışkanlıklarını da tamamen değiştirdi. Hızlı yaşam, bizleri hızlı yemek yeme alışkanlıklarına yöneltti ve hayatımıza pek de sağlıklı olmayan fast food ürünler girdi.

Hızlı yemek yeme alışkanlığı bir süre sonra da anne eli değişmiş gibi sağlıklı, lezzetli yemekleri aslında ne kadar çok sevdiğimizi ortaya koydu.

Anne eli değmiş lezzetin adresi “Tencere”
“Anne yemeği” olarak nitelediğimiz sağlıklı ve lezzetli yemeklere duyulan ihtiyaç ve özlem de www.tencere.com fikrini doğurdu. Yoğun iş hayatından yemek yapmaya fırsat bulamayan anneler, tek başına yaşayanlar, çoğu zaman hazır ve tatsız yemeklerle beslenmek zorunda kalan öğrencilerin yardımına artık “Tencere” koşuyor. “Tencere”, yıllardır Osmanlı mutfağını süsleyen, annelerimizin sofralarından eksik olmayan Türk yemeklerini bir siparişle sofralarımıza taşıyor.

“Eti çiftlikten, sebzesi bostandan”
Firmanın 1.1 milyon Euro yatırımla kurduğu 1.450 m2 lik mutfağında, taze sebze ve etler kullanılarak pişirilen leziz yemekler her gün ev yemeği özlemi çeken tüketiciler için pişiriliyor. Tencere’de tas kebabından, etli kuru fasulyeye, kıymalı makarnadan, külbastıya, ayran aşından piyaza, zeytinyağlı çeşitlerinden revaniye kadar birçok halis mulis Türk yemeği, 4.95 ile 17.45 lira arasında değişen rakamlarla çok uygun fiyatlara İstanbul’un 20 farklı noktasından yemek severlere ulaştırılıyor. “Kendi ailemize yedirmeyeceğimiz yemekleri kimseye yedirmeyeceğiz” sloganıyla kurulan “Tencere”de tüm sebzeler yerel üreticilerden direkt olarak alınıyor bazı yemeklerde organik ürünler kullanılıyor. Etler de firmanın kendi özel besi çiftliği olan Boğazköy Çiftliği’nden geliyor.

“Tencere” lezzetine ulaşmak çok kolay
Bu enfes lezzetler, İstanbul’un 20 noktasından sipariş verdiğiniz andan itibaren 30 dakika içinde çok uygun fiyata ve sıcak şekilde kapınıza ulaşıyor. Ayrıca sipariş vereceğiniz yemeğin kaç kalori içerdiğini de internet sitesinden görebiliyorsunuz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe