Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Paşa Köşkü Kebabı Organik İpe Diziyor

Paşa Köşkü klasik Türk yemeklerine yeni bir form veriyor.  Restoran’nın İstanbul Kebapları ve İstanbul Etleri serisi oldukça iddialı. Menü ...


Paşa Köşkü klasik Türk yemeklerine yeni bir form veriyor. 

Restoran’nın İstanbul Kebapları ve İstanbul Etleri serisi oldukça iddialı. Menü de yer alan ‘’Tesbih Kebabı ‘’ Türkiye’de ve muhtemelen Dünya’da ilk kez denenen bir lezzet . Pamuk bırakmayan organik ipe dizilen etler, soğan ve kırmızı biberlerle dans ediyor. Bu en yeni lezzeti denemeniz için size Paşa Köşkü’ne davet ediyoruz.

Kebap ve et yemeklerinin ağırlıklı olarak Doğu ve Güney Doğu’dan çıktığı tartışılmaz bir gerçek. Paşa Köşkü lezzet şefleri Batı’dan da esinlenerek, medeniyetlerin buluşma noktası olan İstanbul gibi bir yer için farklı menüler oluşturdu.

Tesbih kebabı belkide son zamanlarda bulunmuş en ilginç yemek çeşidi.

Adından da anlaşılacağı üzere özel terbiyeden geçirilmiş kuzu sırtı etleri ile soğan ve kırmızı biberler tesbih gibi diziliyor. Bu el emeği göz nuru işlemi en önemli özelliği ise bildiğimiz şişe dizilmiyor olması. Bu kebap ipe diziliyor. Pamuk bırakmayan organik ipe dizilen etler bu sayede ateşin etin iç aromasına ulaşmasını daha kolay hale getirebiliyor ve et şişe göre daha rahat ayrılıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok