Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Latte Artisti' Michael Breach’i İstanbul’a geliyor

Dünyaca ünlü Amerikalı “Latte Artisti” Michael Breach, NESCAFÉ® Dolce Gusto®’nun konuğu olarak İstanbul’a geliyor. Michael Breach, İstanbul ...

Dünyaca ünlü Amerikalı “Latte Artisti” Michael Breach, NESCAFÉ® Dolce Gusto®’nun konuğu olarak İstanbul’a geliyor. Michael Breach, İstanbul Coffee Festival’da yer alan NESCAFÉ® Dolce Gusto® standında, latteler üzerine çizdiği portreler ile kahveseverlere eşsiz bir deneyim yaşatacak.

NESTLÉ tarafından geliştirilen kahve sistemleri markası NESCAFÉ® Dolce Gusto®, İstanbul Coffee Festival dolayısıyla kahveseverlere güzel bir sürpriz hazırladı. Pratik kullanımıyla kahve tutkunlarına farklı lezzetteki kavrulmuş ve çekilmiş kahve çeşitlerini evlerinde hazırlama olanağı sunan NESCAFÉ® Dolce Gusto®, İstanbul Coffee Festival’de 23 – 25 Ekim tarihleri arasında dünyaca ünlü Amerikalı “Latte Artisti” Michael Breach’i ağırlıyor.

Sadece Espresso ve süt köpüğü kulanarak sofistike görüntüler ve portreler yaratabilen sanatçı Michael Breach, İstanbul Coffee Festival’de yer alan NESCAFÉ® Dolce Gusto®’nun standında kahveseverlerin portrelerini latteler üzerine çizecek. Üstün teknolojisi ile café kalitesinde, birbirinden farklı içecekleri saniyeler içerisinde hazırlayabilen NESCAFÉ® Dolce Gusto®, kahveseverleri 22-25 Ekim tarihleri arasında Haydarpaşa Garı’nın tarihi atmosferinde gerçekleştirilecek İstanbul Coffee Festival’indeki standına bekliyor.

Kahveseverler NESCAFÉ® Dolce Gusto® standında latte artisti Michael Breach’in üstün yeteneğine tanıklık ederken, NESCAFÉ® Dolce Gusto® ile hazırlanan birbirinden lezzetli içeceklerin de tadını çıkartacak: Kadifemsi köpüğüyle bir Espresso, 3 katmanlı Latte Macchiato, kahve tutkunlarının vazgeçilmez klasiği Cappuccino, mükemmel bir Americano, egzotik aromasıyla Chai Tea Latte, mutluluk veren sıcak çikolata Chococino, buz gibi bir Ice Cappuccino ve daha birçok çeşit sıcak/soğuk kahve lezzeti kahveseverleri bekliyor.

Tasarımıyla evinize tarz katacak, harika içecekler hazırlayarak kafelerde bulabileceğiniz lezzetleri evinize getirecek bir baristanız olsun isterseniz; İstanbul Coffee Festival’inde NESCAFÉ® Dolce Gusto®’nun modern kahve sanatıyla tanışın.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe