Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ayın En Tatlı Kampanyası Paşafırını'ndan

El yapımı, günlük, katkısız unlu mamuller ve tatlının adresi Paşafırını ‘Ayın Pastası’ kampanyasıyla tatlı severlerin yüzünü güldürmeye deva...

El yapımı, günlük, katkısız unlu mamuller ve tatlının adresi Paşafırını ‘Ayın Pastası’ kampanyasıyla tatlı severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Birinci sınıf kaliteli malzemelerden taptaze unlu mamuller ve tatlı üreten Paşafırını, her ay ‘Ayın Pastası’ kampanyasıyla birbirinden güzel pasta çeşitlerinden birini özel indirimli fiyatıyla satışa sunuyor. Paşafırını, Ocak ayının pastası seçilen 8 kişilik Frambuaz Çikolatalı Pasta’yı meyve ve çikolatanın uyumundan vazgeçemeyenlerle buluşturuyor.

Özel şerbeti ile ıslatılmış çikolatalı kek katlarının beyaz ve bitter çikolatalı nefis Paşafırını kreması ve taze frambuaz ile buluştuğu Frambuaz Çikolatalı Pasta, tadıyla damaklara sunumuyla gözlere hitap ediyor. Özel mandıra sütü ile herhangi bir katkı maddesi kullanmadan, Paşafırını tecrübesiyle üretilen ayın Frambuaz Çikolatalı Pastası bu ay özel günlerinizde sofralardaki yerini alacak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok