Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Benzersiz Tasarım, Mükemmel Performansla Buluştu

Patentli pişirme teknolojisi sayesinde sadece 1 kaşık yağ ile binbir çeşit lezzet hazırlayan Tefal ActiFry, yeni hızlı pişirme teknolojisi v...

Patentli pişirme teknolojisi sayesinde sadece 1 kaşık yağ ile binbir çeşit lezzet hazırlayan Tefal ActiFry, yeni hızlı pişirme teknolojisi ve yenilenen modern tasarımı ile mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Patentli pişirme teknolojisi sayesinde sadece 1 kaşık yağ ile sağlıklı ve lezzetli kızartmalar hazırlayan TefalActiFry yenilendi. %30’a kadar daha hızlı sürede pişirmeye olanak sağlayan TefalActifry Expressyeni teknolojisi sayesinde mutfakta harcadığınız zaman size ve sevdiklerinize kalıyor.TefalActifry Express,opsiyonel atıştırmalık sepeti sayesinde kroket, börek, içli köfte, mücver ve balık gibi enfes atıştırmalıkları da sağlıkla sofralara taşıyor.

Bir yemeğin sağlıklı olabilmesi için doğal ve mevsiminde sebzelerin kullanılması kadar nasıl piştiği de önem taşıyor. Tefal’ineşsiz pişirme teknolojisiyle geliştirdiği ActiFry Express,dijital zamanlayıcısı ve otomatik durma özelliği sayesinde zaman harcamadan pratik kullanım sağlarken, şeffaf geniş cam kapağı ile yemeğin her aşamasını izlemenizi sağlıyor. Yeni şık ve modern tasarımı ile de mutfaklara çok yakışıyor.
*En yenisi, en hızlısı; Tüm Actifry modelleri içinde 10x10mm ebadında kesilmiş patates kızartması için geçerlidir.**% 30’a kadar daha hızlı pişirme olanağı sağlayan teknolojisi:Actifry Express XL modeli Actifry 1kg modeline göre, 10x10mm ebadında kesilmiş patates kızartması için geçerlidir.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok