Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıktan ödün vermeden ızgara keyfi yapın

Lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe Cam, sağlıktan ödün vermeden ızgara keyfi yapmak isteyenler için Grill Borcam’ı üretti.  Fonsiyonel ...

Lider cam ev eşyası üreticisi Paşabahçe Cam, sağlıktan ödün vermeden ızgara keyfi yapmak isteyenler için Grill Borcam’ı üretti. 

Fonsiyonel olarak üç farklı boyda tasarlanan Grill Borcam ile fırında mükemmel şekilde pişirilen kırmızı et, tavuk, balık ve sebzeler; sofralara sağlığı ve lezzeti bir arada getiriyor.

Şık ve fonksiyonel özellikleriyle mutfak ve sofraların vazgeçilmezi Borcam Ailesi, yeni ürünlerle büyümeyi sürdürüyor. Mutfaklarda dayanıklı, sağlıklı ve marifetli yardımcı Borcam, bu kez de Grill Borcam ile ızgara keyfini sağlıkla buluşturuyor. Sağlık ve lezzetten ödün vermeyenler için tasarlanan Grill Borcam ile artık kırmızı et, tavuk, balık ve sebzeler gönül rahatlığıyla pişirilecek.
Üç farklı boyutta geliştirilen Grill Borcam’ın, fırın ısısını yemeğin her yerine eşit dağılımını sağlayan ızgara oluklarından süzülen fazla yağ ve sular, dış bükeyli tabanı sayesinde kenardaki çukurlarda toplanıyor. Grill Borcam’ın tabanın ortasında yer alan dairesel alan ise aşırı kurumayı engelleyerek, yemeğin mükemmel pişmesine olanak sağlıyor.

Ramazan ayında raflarda yerini alacak Grill Borcam ile iftar ve sahurda sağlıklı, hafif ve bir o kadar da lezzetli yemekler sofralara taşınacak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe