Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ette tasarruf olmaz

Son dönemde birçok kafe ve restoranda rağbet gören uygun fiyata kampanyalı menülerdeki et gramajlarının, olması gerekenden çok daha az olduğ...

Son dönemde birçok kafe ve restoranda rağbet gören uygun fiyata kampanyalı menülerdeki et gramajlarının, olması gerekenden çok daha az olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunan Yurtsever Grup bünyesinde faaliyet gösteren Yurtsever Bolu Mangal'ın işletmecisi Şükrü Kutay Yurtsever , özellikle kebapçılarda müşteriye sunulan yemeklerin olması gerekenden daha az oranda et içerdiğini belirterek, vatandaşı kafe ve restoranlarda yapılan hileli indirimlere karşı dikkatli olmaya çağırdı.

Bir çok işletmede mantık dışı indirim ve kampanyalarla müşterilerin aldatıldığını vurgulayan Yurtsever, şunları söyledi:

"Son dönemlerde etin kilosundaki artış nedeniyle çok sayıda kafe ve restoran, maliyetlerini düşürmek adına tasarruf yoluna gitti. Hemen hemen her yerde kampanyalı ve indirimli menüleri sıkça görmeye başladık. Bir çok yerde vatandaşa düşük fiyatlı menüler sunuluyor. Ancak özellikle öğrencilere cazip gelen bu indirimli ve kampanyalı menülerde kullanılan et, olması gereken gramajın çok çok altında İşletmeler maliyeti düşürmek uğruna sadece fiyatları değil, sundukları hizmetin kalitesini de düşürüyorlar."

Sunulan düşük gramajlı yemeklerin, verilen ikramlarla kapatılmaya çalışıldığını belirten Şükrü Kutay Yurtsever, içinde 80 gram oranında et bulunan menünün, vatandaşa 250 gram et varmış gibi sunulduğunu ve ikramlarla insanların gözlerinin boyandığını vurguladı.

Kampanyalı ve indirimli menülerde verilen paraların yemeğe değil ikrama verildiğini ifade eden Yurtsever şöyle devam etti:

Şükrü Kutay Yurtsever
"Bugün baktığınızda etin kilosu ortalama 30 TL civarında. Bir çok işletmenin sunduğu fiyatlar inandırıcı değil. Gıda sektörü incelikleri olan bir iş. Hele ki ette asla tasarruf olmaz. Gıda sektöründe var olmak sadece bir mekan açıp işletmekten çok daha fazlasını gerektiriyor."

-"İşi bilene bırakın"-
Yurtsever Grup olarak 50 yılı aşkın süredir gıda sektöründe bulunduklarının kaydeden Şükrü Kutay Yurtsever, tüketime sundukları etlerin gerek sağlık gerekse beslenme kurallarına uygunluğu konusunda son derece titiz davrandıklarının altını çizdi.

Yurtsever, "Bu sektöre yaklaşık 50 yıl önce Koçhisar'da çiftçilikle adım attık. O günlerden bugünlere gelebilmemizin en önemli nedeni işi bilmemiz ve her zaman en doğalı, en kaliteli olanı sunmamız oldu. "Önce sağlık, sonra lezzet" mottosunu benimseyerek bunca yıldır okul kantinleri dahil çok sayıda kurum ve kuruluşa hizmet verdik. Bu süre zarfında hijyen ve kalite prensiplerimizden hiçbir şekilde ödün vermedik. Her zaman için önceliğimiz müşteri memnuniyeti oldu. Bunun sonucunda da markamıza olan güven endeksini geçen yıllara göre doğru orantıda arttırdık" diye konuştu.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok