Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Magnum Porsche talihlilerine anahtarlarını teslim etti

Magnum’un promosyon kampanyası sonucu hediyeleri kazanan Niğde'den İsmail Çelik ve Bursa'dan Beray Yılmaz, Maslak Porsche Showroom’u...

Magnum’un promosyon kampanyası sonucu hediyeleri kazanan Niğde'den İsmail Çelik ve Bursa'dan Beray Yılmaz, Maslak Porsche Showroom’unda yapılan törende lüks otomobillerin anahtarlarını ünlü sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu'nun elinden aldı.

Magnum, her yıl düzenlediği promosyon kampanyaları ile rüya otomobiller vermeye devam ediyor. Üç ayda 8 milyonu aşan katılımıyla rekor kıran kampanyanın çekilişi geçtiğimiz Eylül ayında halka açık olarak İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yapılmış, Magnum tutkusunu bütün hızıyla yaşamak isteyenlerin hayalindeki 2 adet Porsche Boxster sahiplerinin İsmail Çelik ve Beray Yılmaz olduğu belirlenmişti.

Maslak Porsche Showroom’unda gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde otomobilinin anahtarını ünlü sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu'nun elinden alan İsmail Çelik "Magnum’un promosyon kampanyalarına sürekli katıldıklarını ve kazandıklarını öğrendiklerinde çok şaşırdıklarını belirttiler". Şuan askerlik görevine devam eden talihlilerden Beray Yılmaz'ın otomobilini ise babası Bahri Yılmaz teslim aldı.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe