Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Geleneksel Belçika çikolatalı tereyağlı bisküvi

Godiva, seyahat etmenin insana kazandırdığı ilham duygusundan yola çıkarak ünlü Fransız macera romancısı Jules Verne’in eserlerini merkeze a...

Godiva, seyahat etmenin insana kazandırdığı ilham duygusundan yola çıkarak ünlü Fransız macera romancısı Jules Verne’in eserlerini merkeze alarak yepyeni bir koleksiyona imza atıyor. 

Balonlarla süslenmiş ambalajıyla Sable Bisküvi koleksiyonu, Godiva’nın uzman şeflerinin özel reçetesiyle lezzet ve şıklığı bir araya getiriyor.

Godiva Çikolata Şefi Jean Apostolou’nun 5 kıtadaki serüvenlerinden doğan koleksiyon, her biri kökenini hatırlatan 5 nefis bisküvi sunuyor.

Ultimate Chocolate bisküvileriyle Afrika’ya, Matcha Tea ile Asya’ya, Macadamia Ginger ile Okyanusya’ya, Almond Speculoos ile Avrupa’ya muhteşem Pecan Chocolate Chip ile de Amerika’ya bir yolculuk.

Kırılgan görünüşüne rağmen güçlü lezzetleriyle Sable bisküviler gevreklik ve yumuşaklık arasındaki kusursuz dengeyi buluyor. Her bir ısırıkta yoğun Belçika çikolatası damakları ele geçiren çıtır dokuyla buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok