Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemek siparişiniz bir saniyede masanızda

Sağlıklı ve lezzetli Türk ev yemeklerini online siparişle sıcak olarak sunan Türkiye’nin ilk ve tek gurme yemek zinciri Meal Box, ilk restor...

Sağlıklı ve lezzetli Türk ev yemeklerini online siparişle sıcak olarak sunan Türkiye’nin ilk ve tek gurme yemek zinciri Meal Box, ilk restoranını Mecidiyeköy Astoria’da açtı. 

Yemek siparişinizi bir saniyede hazırlayan, dünyanın en hızla restoranı özelliğine sahip olan Meal Box, İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Astoria’da özel kampanyalarıyla hem fiyat avantajı, hem zaman tasarrufu, hem de lezzetli yemekler sunuyor.

Türkiye'nin ilk ve tek gurme yemek zinciri Meal Box, hem sağlıklı beslenmek hem de lezzetli yemekler yemek isteyenlerin tek adresi olmaya devam ediyor. Hünkar beğendiden etli yaprak sarmaya, mercimek yemeğinden nohut ve pilava kadar farklı mutfaklardan sağlıklı gurme yemek seçenekleriyle lezzet, estetik ve sağlığı bir araya getiren Meal Box, online sipariş seçeneğinden sonra ilk restoranını Astoria’da yemek severlerin beğenisine sundu. İş ve sosyal yaşamın kalbi Mecidiyeköy Astoria’da açılan Meal Box, her öğlen “ne yiyeceğim” sorusunun cevabını arayanlara zengin bir menü sunmakla kalmıyor dünyanın en hızlı servisini yaparak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Siparişi restorana gitmeden verin

Sipariş bekleme ve hesap ödeme sürelerini ortadan kaldıran Meal Box, bir saatlik öğle arasını en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlıyor. IOS –Android uygulamalarını telefonunuza indirerek yemeğe çıkarken siparişinizi verip yüzde 30 indirimle ödeminizi yapıyorsunuz. Meal Box’a ulaştığınızda fastpay kasaya gelerek siparişinizi bir saniye içinde alıyorsunuz.

Daha restorana gitmeden siparişinizi verebileceğiniz Meal Box restoranında, sadece yüzde 30 indirim kazanmakla kalmıyor zamandan da tasarruf etmiş oluyorsunuz.

Sizler de şehrin merkezi Astoria’ya gelerek Meal Box lezzetini yerinde, ödüllü-özel sunumuyla Türkiye’nin ilk ve tek yemek zincirinin yeni restoranında jet hızıyla sipariş edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe