Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Kış Güneşi' ile Sonbahar-Kış sezonuna başlıyor

Yazın vazgeçilmezi Carte d’Or’la Sonbahar ve Kış aylarında da lezzet yolculuğu devam ediyor.  Carte d’Or yeni ürünü “Kış Güneşi” ile cappuci...

Yazın vazgeçilmezi Carte d’Or’la Sonbahar ve Kış aylarında da lezzet yolculuğu devam ediyor. 

Carte d’Or yeni ürünü “Kış Güneşi” ile cappucino, kaymak ve karamelin mükemmel uyumunu bir arada sunuyor. Eşsiz lezzetleriyle Yaz aylarını taçlandıran Carte d’Or, “Kış Güneşi” ile Sonbahar-Kış sezonunda da hem dolaplarda hem de kalplerdeki yerini koruyor.

Carte d’Or Classic serisinde bu yıl lezzet tutkunlarını çok mutlu edecek bir yenilik var. İlk kez kışa özel bir ürün hazırlayan ve 3 farklı tatla eşsiz bir lezzete dönüşen yeni ürünüyle Carte d’Or “Kış Güneşi” ile 2015’in en güzel sürprizlerinden birini yapıyor. Carte d’Or , yaz sona erdiğinde de yepyeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Sonbahar-Kış sezonunda cappucino, kaymak ve karamelin mükemmel uyumunu sunan “Kış Güneşi” ile tanışmaya davet ediyor. Havaların değişimini değil, kalbinin sesini dinleyenlere bu yıl özel bir lezzet sunan Carte d’Or, “Kış Güneşi” ile yaz mevsiminde olduğu gibi kışa da damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok